A pályaedző mattolta a Fradit

Budapest. A forduló meglepetését kétségkívül a siófokiak győzelme jelenti: Csertői Aurél védencei az Üllői úton leckéztették meg a ferencvárosiakat.

Budapest. A forduló meglepetését kétségkívül a siófokiak győzelme jelenti: Csertői Aurél védencei az Üllői úton leckéztették meg a ferencvárosiakat. Az eddig lejátszott fordulók alatt a legkevesebb gólt a éppen a Balaton FC kapta, de a csapat pályaedzője és középső védője, Kuttor Attila szerint ez nemcsak a védelem, hanem az egész csapat érdeme.

A bajnokságban eddig ti kaptátok a legkevesebb gólt, és az FTC ellen is hiba nélkül működött a védelmetek...

Azt, hogy csak hét gólt kaptuk, nemcsak a védelmünk, hanem az egész csapat érdeme. Csak így lehet sikereket elérni, ezért minden körülmények között próbálunk csapatként funkcionálni, ennek megfelelően közösek a sikerek és a kudarcok is.

A közösségi szellem érezhető volt az FTC elleni meccsen is, mert nem játszottatok jól, de ez elég volt a győzelemhez...

Tény, hogy nem volt túl sok lehetőségünk, de szerencsére sikerült hatástalanítanunk az FTC támadásait is. Legutóbb Pécsett is nyertünk, így a két idegenbeli győzelem biztosan jó hatással lesz ránk.

Nehéz szituációba keveredtél a gólod előtt a ferencvárosi védők gyűrűjében...

Dragóner Attila volt a közelemben Vörös szabadrúgása után, és a felugrás közben Vukmirral is ütköznöm kellett, de szerencsénkre jó helyre ment a labda.

Meddig tarthat a lendületetek?

Egyelőre nem foglalkozunk a táblázattal. Lejátsszuk a hátralévő meccseinket, utána megnézzük, hány pontot sikerült gyűjtenünk, és hogy ez mire is volt elég.

Nem csak játékosként, hanem pályaedzőként is segíted Csertői Aurél munkáját...

Tudod, mi egy kis csapat vagyunk, azt hiszem, a legszerényebb költségvetéssel, ezért mindannyian – ahol tudjuk – segítjük játékostársaink, vezetőink, azaz egymás munkáját. Ha Aurélnak szüksége van a segítségemre, bármikor szívesen állok a rendelkezésére.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?