A nagykaposiak és az abaújszinaiak első idei versenye

futás
Nagykapos/Abaújszina |

Szombaton 13 órakor Őrmezőn (Strážske, nagymihályi járás) a Laborecká desiatka elnevezésű versennyel elrajtol az idei kelet-szlovákiai futóviadalok sora.

A rajtnál ott lesznek a Nagykaposi Futóklub és az Abaújszinai Atlétikai Kör versenyzői is.

A Nagykaposi Futóklub tiszteletbeli elnöke, Vargaestók Géza lapunknak elmondta, az Ung-vidékieknél a fiatalabb generáció képviselői közül ott lesz Tusai Roland és Gabri Lóránt, a közép-, valamint az idősebb generáció közül jelen lesz Pachota István és Tóth Miklós, illetve vele együtt Papp Zoltán. A nők közül Dobos Viktória, Haraszthy Mária és Pappék, Nikoleta, Viktória és Silvia lehet ott a startnál. Vargaestók hozzátette, szerinte mindenki számára örömfutást jelent majd ez az első verseny, hiszen nagyon sokáig kellett várni erre a pillanatra. Mindenki bizonyítani akar. Természetesen a teljes idényben is jó eredményeket vár, ami motivációként szolgálhat a fiatalok számára és bátoríthatja őket.

Az Abaújszinai Atlétikai Kör vezetője, Ficzere Bertalan elmondta, már nagyon várják azt a napot, amikor nekiiramodhatnak a távnak. Szerinte a körülményeket nézve, az adott lehetőségeket maximálisan kihasználva minden tőlük telhetőt megtettek és ehhez mérten felkészülve várják az eseménysorozatot. A Hernád-völgyiek részéről a férfiaknál elsősorban a jól bevált négyes: Miroslav Breznai, Huszár Tibor, Hudák József és Ficzere Bertalan, a hölgyeknél pedig az Anna Ovčaríková és Hudák Erzsébet kettős szállíthatja a jó eredményeket.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?