A nádszegi Ande latte duplája a XV. Fiser-kupán

fiser
Felsővámos |

Megismételte tavalyi elsőségét a nádszegi futballisták alkotta Ande latte csapata a XV. Fiser-kupán. 

Felsővámos. A csallóközi focipályákon Fisernek becézett, tragikus körülmények közt elhunyt felsővámosi Juhos Istvánra immár tizenötödik alkalommal emlékeztek teremfocival barátai, egykori játékostársai. A nevezett a felsővámosiak mezében csatárként, a nyárasdiaknál középpályásként került a szurkolók figyelmének fókuszába. 

Az elhunyt családja és Felsővámos község szervezésében sorra kerülő rendezvényen a nyárasdi sportcsarnokban nyolc csapat (Fiser9, Duntel, Pozsonyeperjes, Fénybenjárók, Bogyoszló, Ande latte, FTC, Vándor) küzdött az elsőségért. Az alakulatok előbb két négytagú csoportban körmérkőzéses rendszerben küzdöttek a pontokért. A folytatásban a helyosztók zajlottak, melyekből a fináléban a pozsonyeperjesieket verő Anda latte alakulata került ki győztesen. A duplázó tornaelső mezében egyébként a nyugat-szlovákiai V. liga déli csoportjában játszó Nádszeg együttesének futballistái, Borka, Juhos, Piven, Farkas, Čellár, Király, Mészáros tüsténkedtek. 

„Napközben a magyarországi testvérközség, Bogyoszló képviselőjének jelenlétében a felsővámosi temetőben mécsest gyújtottunk Juhos István emlékére. Közhelynek számít a közmondás: az alma nem esik messze a fájától. Ifjabb Juhos István produkciója, gólparádéja is azt igazolja, hogy édesapja adottságait örökölte. Az emléktornán ugyanis kilencszer rezegtette meg az ellenfelek hálóját, ezzel ő lett a rendezvény gólkirálya. Színvonalas párharcokat látott a közönség, ami nagyban növeli a torna ázsióját. Természetesen jövőre folytatjuk a sorozatot” – nyilatkozta lapunknak a rendezvényről Almási Ernő, Felsővámos alpolgármestere. A győztes méretes vándorserleggel, a megmérettetés első három helyezettje kupával, a torna legjobb kapusa (Mészáros Barnabás), góllövője (ifj. Juhos István) és mezőnyjátékosa (Bajnok Attila), különdíjjal távozott a hagyományos seregszemléről.

Érdekes

XV. FISER-KUPA,

Nemzetközi teremfocitorna, Nyárasd – a végső sorrend: 1. Ande latte, 2. Pozsonyeperjes, 3. Fiser9, 4. Fénybenjárók, 5. Vándor, 6. Bogyoszló, 7. FTC, 8. Duntel.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?