A kassai trónkövetelő robog, a zólyomi bajnok bukdácsol

ÚJ SZÓ-ÖSSZEÁLLÍTÁSMegéri-e tapasztalt, esetenként már veteránnak számító hokisokat igazolni?

ÚJ SZÓ-ÖSSZEÁLLÍTÁS

Megéri-e tapasztalt, esetenként már veteránnak számító hokisokat igazolni? A Tipsport Extraliga első hatoda után felemás válaszokat kaphatnánk a hazai kluboktól.

Kassán például kifejezetten jó húzásnak bizonyult a Bartoš, Nagy, Bicek, Svatoš négyes megszerzése, a keletiek magabiztosan vezetik a bajnokságot, mint ahogy hazai meccseiken övék a legmagasabb átlagos nézőszám is – más kérdés, hogy a Steel Arena látogatottsága így is elmarad a korábbi években tapasztaltaktól, az U20-as válogatott elleni találkozó 2547 szurkolójával kis híján negatív csúcsot döntött a csarnok történetében...

Poprádon már nyáron is mindenki a 41 éves Arne Krotákot ünnepelte: az egyévi franciaországi levezetés után visszatérő csapatkapitány önként javasolt 30%-os fizetéscsökkentést klubja megmentése érdekében. A már temetett egyesület a harmadik helyen áll, Kroták vezeti a pontversenyt (12), s biztos, hogy az extraligában vasárnap elért, jubileumi 450. gólját még továbbiak fogják követni.

Trencsénben ellenben bele sem mernek gondolni, mi lenne, ha nem érkezett volna a szezon elején kisegíteni négy 2002-es világbajnok: Ján Lašák, Richard Lintner, Róbert Petrovický és Rastislav Pavlikovský. Most, hogy itt vannak, az utolsó hely és a legtöbb kapott gól díszeleg a csapat neve mellett... De nagy csalódást kelt a nyolcadik helyen szerénykedő zólyomi bajnokcsapat is, amelynek vezetői egyre gyakrabban kell, hogy magyarázzák, miért is kellett kirúgni az aranyat nyerő edzőt, Peter Mikulát.

„Az idény visszatérője” címet egyelőre Peter Smreknek osztjuk ki: a 34 éves, szintén világbajnok hokis 2009 decembere után (négy térdoperációval és kávéház-tulajdonosi tapasztalattal a háta mögött) újra tétmeccseket játszik a turócszentmártoniak színeiben. (ot)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?