A harmadik losonci pofon

Rimaszombat. Szó sem volt rimaszombati visszavágásról a gömöri–nógrádi derbin. A két őszi pofon után (2:1-es vendégsiker Rimaszombatban a kupában, 4:1-es megszégyenítő csapás Losoncon) harmadszor kikaptak az idényben a losonciaktól Piszárék: ezúttal az egykor Rimaszombatban játszó brazil Barbosa két góljával.

Rimaszombat. Szó sem volt rimaszombati visszavágásról a gömöri–nógrádi derbin. A két őszi pofon után (2:1-es vendégsiker Rimaszombatban a kupában, 4:1-es megszégyenítő csapás Losoncon) harmadszor kikaptak az idényben a losonciaktól Piszárék: ezúttal az egykor Rimaszombatban játszó brazil Barbosa két góljával.

„Rimaszombat az én klubom… De profi futballista vagyok, az a dolgom, hogy gólokat rúgjak… Azért egy kicsit sajnálom, hogy pont én okoztam a rimaszombatiak vereségét, de örülök, hogy nyertünk” – mondta még mindig jó szlováksággal Guilherme „Vilo” Barbosa, aki Rimaszombatból távozva a kolumbiai élvonalban játszott pár szezont, majd menedzsere ismét Szlovákiába vezényelte. „Legszívesebben Rimaszombatba jöttem volna vissza – mosolygott a csatár. – Rimaszombat szimpatikus, de Losonc se rossz.”

Losoncnak meg Barbosa nem rossz: a fürge brazil mindössze hat per?ce volt a pályán, amikor a 69. percben Ďurica passza után esélyt sem adva Kuciaknak megszerezte a ven??dégek vezető gólját. A losonciak az egész meccsen jobbak voltak, szépen adogattak, mialatt a rimaszombatiak érthetetlen módon előreívelt labdákkal próbálták megváltani a világot – sikertelenül. A 85. percben Nachtman egy emeléssel mégis egyenlíteni tudott, s mindjárt elcsendesedett a lelátó loson?ci fele, mert egy perccel később Čižmár lapos lövése alig ment mellé.

A gömöriek kitámadtak („A csillapíthatatlan győzelmi vágyra fizettünk rá. Hiába intettem a fiúkat szerénységre, hiába mondtam, hogy az ellenfél erejét figyelembe véve az egy ponttal is meg kell elégedniük, ők ész nélkül támadtak” – szomorkodott Vass Ferenc vezetőedző így nem volt, aki védekezzen, amikor a 93. percben Janečka hibája után Vido Barbosához passzolt. A brazil légiós nem hibázott – s ez a rimaszombatiak első tavaszi vereségét jelentette. (bt)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?