A Debrecen nyolcvan helyet javított

Wiesbaden. Az UEFA-kupa és a javuló hazai bajnoki szereplésének köszönhetően nyolcvan helyet előrelépve a Debrecen a 164. a labdarúgás történetével és statisztikáival foglalkozó szervezet (IFFHS) legfrissebb világranglistáján. A pozsonyi Inter a 76. helyre esett vissza. A lista (zárójelben a múlt havi helyezés): 1.

Wiesbaden. Az UEFA-kupa és a javuló hazai bajnoki szereplésének köszönhetően nyolcvan helyet előrelépve a Debrecen a 164. a labdarúgás történetével és statisztikáival foglalkozó szervezet (IFFHS) legfrissebb világranglistáján. A pozsonyi Inter a 76. helyre esett vissza. A lista (zárójelben a múlt havi helyezés): 1. (1.) FC Liverpool 357, 2. (4.) Barcelona 276, 3. (9.) Palmeiras (brazil) és (2.) Boca Juniors (argentin) 268-268, ... 76. (59.) Inter 124, ... 140. (170.) Ružomberok 96, ... 164. (244.) Debrecen 86,5, ... 169. (182.) Slovan 85 pont. (MTI, TASR)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?