A DAC sportigazgatója: „Tárgyalhatunk, de nem engedjük el csak úgy Hyballát”

jan hyby
Dunaszerdahely |

A DAC futballklub még nem kapott hivatalos megkeresést Peter Hyballával kapcsolatban a De Graafschaptól, mondta a Gelderlander.nl portálnak Jan van Daele, a sárga-kékek sportigazgatója.

A holland lap szerint a dunaszerdahelyieket történelmi második helyig vezető Hyballa az első számú jelölt a doetinchemi klub kispadjára.

„Tudjuk, mit ír a sajtó, de minket még nem keresett meg a De Graafschap, és Peter sem fordult hozzánk ezzel” – idézi a Gelderlander Jan van Daelét, hozzátéve, hogy bár Hyballa szerződése 2020 nyaráig szól, a sportigazgató nem zárkózik el az egyeztetésektől. „Bármiről tárgyalhatunk, de nem fogjuk csak úgy elengedni Petert. Arra számítok, hogy jövőre is ő lesz az edzőnk. Néhány hete értékeltük a közös munkát, és nagyon elégedettek vagyunk egymással. A DAC bátor focit akar játszani, és Peter is ezt akarja, és energikus edzőként jól tudja érvényesíteni ezt a filozófiánkat.”

Van Daele hozzátette: „Logikus, hogy az edzőnkre felfigyeltek, de Hyballa távozása, legalábbis jelenleg, nem jön számításba. A szezon utolsó meccseire kell koncentrálnunk. Aztán meglátjuk, mi lesz.”

Peter Hyballa lapunk megkeresésére csak annyit mondott:

„Fókuszáljunk a szerediek elleni meccsre!”

A sárga-kékek szombaton a szerediek elleni hazai találkozón győzelemmel szeretnék ünnepelni a bajnoki ezüstérmet.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?