A bíró tehet róla?

Szenc/Pozsony. Csütörtökön délután, a Szlovák Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottságának ülésén volt folytatása a Senec–Rimavská Sobota II. ligás rangadónak (0:0).

Szenc/Pozsony. Csütörtökön délután, a Szlovák Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottságának ülésén volt folytatása a Senec–Rimavská Sobota II. ligás rangadónak (0:0). A játékvezető és az ellenőr észrevette azt, amit a lelátóról nem lehetett látni és ezt beírta a mérkőzés jegyzőkönyvébe: a szikrázóan kemény mérkőzés utolsó másodperceiben Stanislav Krajč, a hazaiak menedzsere a kispadról egy műanyag vizesflakonnal fejbe dobta a rimaszombatiak gyúróját. Ezért a sportszerűtlenségért a szencieknek 150 ezer koronás büntetést kell fizetniük és a bajnokság végén három pontot levonnak összteljesítményükből.

Štefan Mrva, a KOBA csapatvezetője: – Igazságtalan döntés született, természetesen fellebbezünk! A bíró tehet arról, hogy a hajrában elszabadultak az indulatok. Azt nem vitatjuk, hogy menedzserünk eltalálta a gömöriek gyúróját, aki viszont a mi „felségterületünkön” ápolta a szimuláló vendégjátékost. Érdekes, hogy Eperjesen ketten is megtámadták a játékvezetőt, és egyelőre senkit sem büntettek meg, állítólag még mindig vizsgálják az ügyet... (zsi)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?