8 meccs, 27 gól: egy helyen a legszebb BL-gólok

<p>Zakókat osztogattak a nagycsapatok a Bajnokok Ligája keddi meccsnapján. A Barca hatot, a Bayern és a Chelsea négyet lőtt, az Arsenal is beindult. Nézze meg a kedd legszebb találatait.</p>

Az FC Barcelona nem kegyelmezett az AS Romának. Hatot lőttek, ha jobban odafigyelnek, több is lehetett volna. A meccsen két tizenegyes is kimaradt: az egyiket Neymar hagyta ki – a kipattanóból viszont Adriano kegyetlenül bevágta a léc alá –, a másik oldalon Džeko hibázott. Régi szabály, hogy a sértett (lerúgott) játékos ne lőjön büntetőt – itt mindkétszer megszegték és „lakoltak” is a végrehajtók.

A sokáig sérült Messi csak most szerezte meg a szezon első BL-góljait, az első ismét zseniális volt. Suárez kapáslövőse is szépségdíjas találat, a második félidőben pedig Piquével rúgattak egy kegyetlenül kipasszolt gólt. 

A Bayern kegyetlenül nekiment az Olympiakosz Pireusznak. 20 perc után már 3-0 volt, végül a németek kiengedtek. Thomas Müllernek nem sok dolga akadt, csak be kellett passzolni a harmadik gólt a kapuba – a 16-oson belül cicáztak a görögökkel.

Az Arsenal Mesut Özil fejesével szerzett vezetést a zágrábi Dinamo ellen. 

A G csoportban magára talált a Chelsea. A londoniak második gólja szépségdíjas találat volt, a brazil Willian szabadrúgásból talált be a 73. percben. Aztán még kettőt vágtak az angolok, a Porto váratlan hazai vereségével pedig a csoport első helyére katapultálták magukat.

A H csoportban is egy szabadrúgásgól bizonyult a legszebbnek – a különleges „körítés” miatt is. Három játékos eltakarta lőni készülő társukat, majd gyorsan szétfutottak, ez pedig elég is volt ahhoz, hogy megzavarják a Lyon kapusát. Persze a gólhoz szükség volt a tökéletes irányzékra is. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?