1200 néző Királyiban!

Királyi/Negyed. Az elmúlt hét végén Mátyusföldön több helyszínen is futballtornát rendeztek.
KIRÁLYI. A KFC-kupa újabb évfolyamát 1200 (!) futballrajongó izgulta végig. A rendezvényen a papírformának megfelelően a mocsonokiak szereztek elsőséget. Eredmények: Horná Kráľová–Diakovce 2:0; Hájske–Močenok 0:5; a 3.

Királyi/Negyed. Az elmúlt hét végén Mátyusföldön több helyszínen is futballtornát rendeztek.

KIRÁLYI. A KFC-kupa újabb évfolyamát 1200 (!) futballrajongó izgulta végig. A rendezvényen a papírformának megfelelően a mocsonokiak szereztek elsőséget. Eredmények: Horná Kráľová–Diakovce 2:0; Hájske–Močenok 0:5; a 3. helyért: Diakovce–Hájske 4:1, g.: Sýkora 2, Vrba 2, ill. Sládeček; a döntőben: Horná Kráľová– Močenok 1:2 , g. M. Bagocký, ill. Jósvai, Benca.

NEGYED. Az immár IV. ligás FC Neded klubvezetése az elmúlt hét végén tornát szervezett, melyen a hazaiakat már új szakvezető, a tavasszal még a vicsápapátiakat irányító Ladislav Kečkéš vezette csatába. Eredmények: Neded–Zemné 8:0, g.: Beneš 3, Kóňa 2, Ambrus, Kolek, Mráz (11-esből); Vlčany– Tešedíkovo 3:3, g.: Molnár 2, Cibula, ill. Varga, Hučko, Darázs – 11-esekkel: 4:3; a 3. helyért: Tešedíkovo–Zemné 3:3, g.: Varga, Oroszi, Páldy, ill. Balogh 2, Molnár – 11-esekkel 4:2; döntő: Neded– Vlčany 5:0, g.: Kolek, Kóňa, Bombicz T., Pelikán. (ái)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?