Nyílt nap a sárospataki Tokaj-Hegyalja Egyetemen

sárospataki egyetem

2023. december 7-én Nyílt nap - Segítünk a döntésben!

A Tokaj-Hegyalja Egyetemet 2021-ben alapította a Magyar Állam. Jogelődje, a Comenius Tanítóképző Főiskola több mint 165 éves, országos elismertségű tanítóképzésre tekint vissza. Az egyetemi rangra emelt intézmény képzési struktúrája mára jelentősen kibővült. A gyakorlatorientált képzésnek valamennyi képzési területen kiemelt szerepe van.  

Mit kínál a Tokaj-Hegyalja Egyetem a 2024-2025-ös tanévben leendő hallgatóinak?  

Felsőfokú szakképzések (FOKSZ), alap- (BA/BSc) és mesterképzések (MA/MSc), illetve diplomára épülő szakirányú továbbképzések (SZT):

  • Pedagógusképzés: csecsemő- és kisgyermeknevelő BA, gyógypedagógia BA, óvodapedagógus BA, tanító MA, alkalmazott bábjáték SZT, drámapedagógia SZT, gyakorlatvezető mentorpedagógus SZT, gyakorlatvezető mentortanár SZT, közoktatási vezető és pedagógus-szakvizsga SZT
  • Bölcsészképzés: gyermekkultúra MA, kulturális örökség tanulmányok MA, család- és gyermekvédelem szakos pedagógus SZT
  • Agrárképzés: szőlész-borász FOKSZ, szőlész-borász mérnök BSc, boranalitikai szaktanácsadó SZT
  • Gazdasági képzés: gazdálkodási és menedzsment BSc, turizmus-vendéglátás FOKSZ, turizmus-vendéglátás BSc, turizmus-menedzsment MSc, vállalkozásfejlesztés MSc, bormarketing (angolul is) SZT, borturisztikai szakember, sommelier (angolul is) SZT, örökségturizmus (angolul is) SZT, kulturális menedzser SZT, Wine Business Manager SZT
  • Informatika: programtervező informatikus FOKSZ, programtervező informatikus BSc

 

Gyakorlatorientált képzéseket nyújtunk. A hallgatói csoportokat mentortanárok támogatják a tanulmányok szervezésében és az egyetemi közéletben. Magasan képzett, szakmában jártas oktatók vezetik a kurzusokat. Az oktatás családias környezetben zajlik, a hallgatókkal személyes a kapcsolattartás.

Kiváló kollégiumi elhelyezés a 3 csillagos szállodai szintű szolgáltatást biztosító Furmint Kollégiumban.

A hallgatók többféle ösztöndíjat kaphatnak, ezzel csökkenthetik a család anyagi terheit. Elsőéves nappali tagozatos hallgatók számára igény alapján laptopot biztosít az egyetem.

A világban bárhol értelmezhető tudással kell felvértezni az egyetem hallgatóit – tartja Dr. Toma Kornélia, az egyetem megbízott rektora. Kiemelten fontos, hogy a Tokaj-Hegyalja Egyetem hozzájáruljon a szűkebb-tágabb térség gazdasági és szociális kihívásainak a megoldásához, és a hallgatók piacképes, gyakorlatias tudás birtokában fejezzék be tanulmányaikat.  

A Tokaj-Hegyalja Egyetemen a 2023-2024-es tanévben az előző tanévhez képest háromszorosára nőtt a felvettek száma, míg a nappalis gólyák száma megduplázódott.  

Szeretettel várunk minden továbbtanulni vágyó diákot Sárospatakra, a Tokaj-Hegyalja Egyetemre! 

Nyílt nap 2023. december 7-én 9:00 órától 13:00 óráig Sárospatakon, a Tokaj-Hegyalja Egyetemen.

Regisztráció: https://unithe.hu/nyilt-nap-2023-12-07/

A felvételi jelentkezés határideje: 2024. február 15. a felvi.hu-n.

2024-es felvételi információk: https://unithe.hu/felvetelizoknek/

Galéria
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?