Régió

Ünnepi koncert adománygyűjtéssel

Csallóköznádasd | Tartsd magad, nemzetem címmel az 56-os magyar forradalom emlékére ünnepi előadást tartott Vadkerti Imre, Derzsi György és Kovács Koppány Csallóköznádasdon a Csemadok helyi szervezetének szervezésében. Hazafias dalokkal és rockoperarészletekkel emlékeztek meg a magyar forradalomról. A három énekes mellett fellépett Jónás Csaba színész, aki Márai Sándor-, Reményik Sándor- és Wass Albert-verseket szavalt.
Mészáros György

2018. november 21. 16:31

Vadkerti Imre, Derzsi György és Kovács Koppány gálaestjének bevételét Eszterke műtétjére ajánlotta fel (Czéh Lonka felvétele)

Az egyórás ünnepi koncert után a művészek könnyedebb vizekre eveztek, és P. Mobil-, Edda- és Omega-slágereket adtak elő. Az előadás végére már az egész kultúrház együtt énekelte a híres dalokat. A koncert nemcsak a megemlékezést és a szórakozást szolgálta, hanem egy nemes ügyet is. Az előadás előtt és után a vágfarkasdi Erdélyi Eszterke műtétjére gyűjtöttek. Eszterke súlyos szívhibával született, amelyből olyan bonyolult műtéttel lehetett kigyógyítani, amelyet a szlovákiai szívsebészet jelenlegi helyzetében csak óriási kockázattal vállalt volna. Épp ezért a begyűjtött pénzből a szülők Linzbe, Európa egyik legjobb szívklinikájára vitték el Eszterkét, ahol a kislány sikeres műtéten esett át.

 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk
Frissítve

A köztévéhez vonult több ezer tüntető, a rendőrség ismét könnygázt vetett be

Az MTVA székházában éjszakázott 13 ellenzéki képviselő

Lesz-e csúcsrangadó a BL-ben?

Borostyánba zárt százmillió éves madártollat találtak

A szlovák országgyűlés megválasztása

Porosenko: nem hosszabbítják meg a hadiállapotot, ha nem lesz nagy szabású orosz támadás Ukrajna ellen

Legfrissebb galériák
Olvasta már?