Régió

Újra biztonságos lesz a vágsellyei híd

Vágsellye | Néhány nap múlva befejezik a hídkorlát teljes felújítását. Év elején félbeszakították a felújítási munkát, és csak az egyik oldalon cserélték le az életveszélyes korlátokat.
Száz Ildikó

2018. június 11. 19:49

Rövid időn belül elkészülhet az új korlát a híd mindkét oldalán   - Képarchívum

A hídon naponta több száz gyalogos megy át. Elsősorban azok használják, akik a Vág túloldalán levő Vágvecse városrészben élnek. Erre vezet az út a városból a Duslo vegyi üzembe is. Jozef Belický, Vágsellye polgármestere több alkalommal tárgyalt a Szlovák Közúti Igazgatóság (SSC) szakembereivel arról, hogy mindkét oldalon fel kell újítani a híd korlátját. Kiderült, hogy a beruházó két fázisban végzi el a munkát. Tavaly decemberben újították fel a korlátot a híd egyik oldalán, és hamarosan folytatják a másik oldalon. Mintegy 180 ezer eurós beruházásról van szó. Az új járdaburkolat lerakásakor két napra lezárták a hidat. A közúti igazgatóság dolgozói eredetileg azt tervezték, lefestik a védőkorlátokat, ám kiderült, olyan rossz állapotban vannak, hogy ki kell cserélni őket.

 

2018. május 18. 08:49

Új közlekedési tervezet Vágsellyén

Belický a városi képviselők interpellációjára azt válaszolta az önkormányzati ülésen, hogy a regionális útkezelőség eredetileg csak a korlát egy részének felújítását tervezte, a többit a városnak kellett volna kicserélnie. Később ígéretet kaptak arra, hogy mindkét oldalon új, biztonságos korlát lesz.

 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Késtek a vonatok, összeomlott a biztosítási rendszer

Világszerte akadozik a Facebook

Szalai Ádám: Beáldoztuk a Nemzetek Ligáját

Danko bármilyen döntésre felkészült a leváltásával kapcsolatban

VIDEÓ: 150 rendőr razziázott a Dunaszerdahelyi járásban - szélsőségeseket kerestek

A füleki várnak idén rekordmennyiségű látogatója volt

Legfrissebb galériák
Olvasta már?