Taroltak a bősi karatésok

Három bősi klub is képviseltette magát Magyarországon (Forrás: Darnay Barnabás)
Bős |

Három bősi csapat növendékei versenyeztek Győrszentivánon, a Ashihara Országos Bajnokságban, ahol remek eredményeket értek el. 

A bajnokságot 2024. március 24-én vasárnap rendezték. Három ország összesen 283 harcosa csapott össze egymással, akik Magyarországról, Szlovákiából és Ukrajnából érkeztek. A bősiek számos éremmel a nyakukban tértek haza több kategóriában is. A versenyen az Free Fighter SE – Active Spirit KC, Kyokushin Karate Oyama Dojo és a Kempo MMA & BJJ Klub növendékei képviselték a felvidéki küzdősportot.

A bősi és nyékvárkonyi ifjúkat tömörítő Free Fighter SE – Active Spirit KC 17 versenyzővel nevezett a bajnokságba. A csapat összesen 14 érmes helyezést ért el, hat első helyezett, öt második és három harmadik helyezett lett. Egyesületi szinten pedig a Free Fighter SE oszlopos tagjaként az összesített csapatbajnoki harmadik helyet sikerült begyűjteniük. Rengeteg hasznos tapasztalattal gazdagodtak, szép küzdelmek részesei voltak . 

„Köszönjük szülők bizalmát és a támogatóink segítségét! Köszönet a fotókért Méhes Péternek valamint csapatkísérőknek is az egész napos munkát! Csapatunk áprilisban Kiskunfélegyházán lép újra szőnyegre”

 - mondott köszön el Csiba Roland

A Kyokushin Karate Oyama Dojo karatékái közül hárman életük első versenyén vettek részt. Darnay Barnabás tanítványai 3 aranyéremmel és 2 ezüstéremmel, valamint sok új tapasztalattal tértek haza.

Bősi Kempo MMA & BJJ Klub képviselte Szlovákiát kesztyűs Full Contact-ban ( K-1 szabályrendszerben) 11 résztvevővel. Gróf Lóránt védencei a tőlük kissé távolibb stílus rendszerben versenyeztek. Tilos volt a földrevitel és földharc, de így is nagyon sikeresen zárták az országos bajnokságot. Összesen 12 érmet hoztak el, amiből 6 bajnoki cím lett, ezzel elnyerve a legsikeresebb kesztyűs Full Contact csapat bajnoki címet. Nathan Záchorsky két korosztályban is győzedelmeskedett és Lakatos Jánoska, aki tőle nagyobb súlycsoportban szerezte meg a bajnoki címet. 

„A csapatunkban 6 arany és 6 ezüst érem lett. Ezzel a kesztyűs küzdelmekben a legeredményesebb csapat lettünk. A szülők is támogatnak minket, már azzal, hogy elhozzák hozzám edzeni a srácaikat, megadják a bizalmat. A versenyekre többnyire egy csapatként utazunk, leszervezem az közös utat, ez így egységes, a szülők pedig autóval kísérnek minket és a nézőtérről szurkolnak nekünk”

 - mondta el Gróf Lóránt

Free Fighter SE – Active Spirit KC eredményei:
1. hely: Végh Attila, Juhoš Lilien, Laura Kudriová, Béli Zita, Határ Lilien, Mészáros Ágnes
2. hely: Horváth Zara, Takács Ádám, Méri Rebeka, Soóky Emma, Emily Takacsova
3. hely: Sara Ignjatović, Samuel Kudri, Salaničová Linda
4. hely: Mizera Zoé Panna, Horváth Alex, Horváth Márton.
Felkészítő edző: Csiba Roland

Kyokushin Karate Oyama Dojo eredményei:
1. hely: Nagy Sofia, Kiss Hanna, Husvéth Bendegúz
2. hely: Mészáros Effi Veronika, Takács Márk
4. hely: Presinszky Ádám, Csicsay Róbert
Felkészítő edző: Darnay Barnabás

Kempo MMA & BJJ Klub eredményei:
1. hely: Nathan Záchorsky, Lakatos Jánoska, Végh Marce, Csaplár Levente, Rigó Sebastian
2. hely: Cighart Márk, José Antonió, Farkas Zoltán, Kosár Csaba, Lakatos Antonió, Malik Kevin
Felkészítő edző: Gróf Lóránt

Galéria
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?