Régió

Súlyos munkabaleset történt a kassai U. S. Steelben

Kassa | Áramütés következtében súlyos égési sérüléseket szenvedett a kassai acélmű egyik alkalmazottja. A férfit a sacai kórházba szállították, testének 25 százaléka megégett.
Németi Róbert

2018. szeptember 21. 19:45

- Daniela Pirschelova (Plus Jeden Deň)

„A vasgyár energetikai részlegén szenvedett balesetet az alkalmazott. A baleset körülményeiről bővebb tájékoztatást nem adhatunk” – közölte lapunkkal Ján Bača, a kassai U. S. Steel kommunikációs részlegének vezetője. Az esetet a rendőrség, a munkavédelmi felügyelőség és a vasgyár illetékes részlege vizsgálja. A rendőrség gondatlanságból elkövetett testi sértés ügyében indított vizsgálatot. „A pácienst harmad- és negyedfokú égési sérülésekkel szállították kórházba, testének 25 százaléka megégett. Azonali beavatkozásra volt szükség” – közölte lapunkkal Alžbeta Sivá, a sacai kórházat működtető Agel hálózat szóvivője.

2018. július 19. 13:45

Kassán marad a U.S. Steel

A kassai acélgyár egyik, neve elhallgatását kérő munkatársától megtudtuk, az elmúlt egy hét során több munkabaleset is történt a gyár területén.

„Az egyik kollégának beszorult a keze, lehet, hogy amputálni kell a kisujját. Ezzel szinte egy időben egy másik kolléga eltörte a lábát, amikor a síneken haladt át, egy nappal később pedig egy másik munkás bezuhant a javítás alatt álló lépcsőház egyik lezáratlan nyílásába”

– mondta lapunknak az acélgyár alkalmazottja. Ezekről a balesetekről Ján Bačát is megkérdeztük, de kérdéseinkre lapzártáig nem érkezett választ.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Oszlopnak ütközött egy szlovákiai turistabusz Budapesten

VIDEÓ: centikkel kerülték el a hegyről lezúduló sziklák az autót

Tragikus baleset a Dunaszerdahelyi járásban: egy férfi meghalt, egy nő súlyosan megsérült

Istentisztelet közben szakadt le egy templom teteje, többen meghaltak

Trump: a Mueller-jelentés egyes megállapításai "marhaságok"

Mentőhelikopter szállította kórházba a motorost

Legfrissebb galériák
Olvasta már?