Régió

Pozsony: Változnak a menetrendek és a villamosok útvonalai is

Pozsony | Pozsonyban a nyári szünidőre való tekintettel jövő szombattól (június 22.) változik a városi tömegközlekedés menetrendje.
TASR

2019. június 11. 15:36

- Vlado Benko Jr. / Plus Jeden Deň

A Károlyfalu (Karlova Ves) – Pozsonyhidegkút (Dúbravka) közötti villamosvonal korszerűsítése miatt módosulnak a villamosok útvonalai is. Erről kedden tájékoztatott Matúš Vallo, Pozsony főpolgármestere. Hozzátette: a konkrét célállomások közötti menetidő nem fog meghosszabbodni.

A nyári szünidő alatt és szeptemberben a villamosok Károlyfalu irányában csak a Molecova utcán keresztül fognak közlekedni. Minden fő vonalon sűrűn fog közlekedni egy járat a városközpontba, ahol lehetőség lesz átszállni más villamosjáratokra. Az egymástól távol eső városrészek között utazók tehát általában egy átszállással juthatnak el majd a célállomásra. „A két fő csomópont, ahol át lehet majd szállni egyik járatról a másikra, a Kő tér (Kamenné námestie) és az Sznf tér (Námestie SNP) lesznek” – tette hozzá Vallo.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Nagy port kavart Orbán levele

Remišová és négy másik képviselő elhagyja az OĽaNO-t

Čaputová akkor nevez ki új alkotmánybírókat, ha meglesz a hat jelölt

Minden hangszeren játszanak: futballisták a mikrofon mögött

Szlovák juhtúró magyar tejből

Frissítve

Újságírók megfigyelésével kapcsolatban razziázik a NAKA

Legfrissebb galériák
Olvasta már?