Régió
Illusztrációs felvétel.

Penészgombát találtak a galántai kórház falán

Bartalos Éva

2018. május 17. 18:42

Galánta | Nagy felháborodást keltett az a közösségi portálon megjelent fénykép, amelyen az látszik, hogy gombák nőnek a galántai kórház mellékhelyiségében. A kórház elnézést kért, és rendbe tette a toalettet.
b
Beázik a vécé, ez okozta a bajt. Azóta megtisztították és fertőtlenítették a falat.(Fotó: Facebook)

Több tucat felhasználó megosztotta a Svet zdravia galántai kórházában készült fényképet, amelyen a férfivécé penészes mennyezete látható. Tomáš Kráľ, a hálózat szóvivője lapunknak elmondta, a mosdó egyike annak a néhány szociális helyiségnek, amelyeket még nem sikerült felújítani. „Megbocsáthatatlan és megengedhetetlen, hogy ilyen kép készüljön a kórházainkban. A lehető leghamarabb teljesen felújítjuk a toalettet” – írta a szóvivő. Hozzátette, az elmúlt három évben, amióta a hálózat üzemelteti a kórházat, 250 mellékhelyiséget újítottak fel, és már csak 10 van hátra. „A képen látható vécéhelyiségben régóta gondot okoz a vízszivárgás, ezért a felújításához igényesebb műszaki megoldásra van szükség” – folytatta a szóvivő.

A kórház vezetése azóta eltávolíttatta a penészgombákat a mennyezetről, és azt ígérik, jobban oda fognak figyelni a higiéniai előírások betartására. A tervek szerint néhány hónapon belül felújítják a mellékhelyiséget.

A Svet zdravia társaság és lapunk kiadója a Penta befektetési csoport céghálózatának tagja.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk