Régió

Párkány új parkolókat tervez létesíteni a Nánai út közelében

Párkány | Párkány városa két új parkoló létesítését tervezi a felújított Nánai út közelében, melyet június elején adtak át a forgalomnak. Az I/76-os jelzésű utat a rekonstrukció keretében újraaszfaltozták és nyolc méteresre szélesítették.
TASR

2019. június 14. 09:19

„A helyiek az út szélén szokták hagyni az autójukat, amire most már nincs lehetőség. A város tisztában van a helyzettel, ezért új parkolókat akarunk építeni” – fejtette ki Eugen Szabó, Párkány polgármestere.

A város két, parkoló építésére alkalmas területet is talált a környező utcákban. „A projekt elkészült, befejeződött a jóváhagyási eljárás is” – hangsúlyozta Szabó, hozzátéve: a beruházásra jövőre kerülhet sor.

Az idei év végéig tervezik befejezni a Nánai út mentén húzódó járdák építését is, amely nem volt része az útfelújítási projektnek. A beruházás teljes összege 200 000 eurót tesz ki, a költségeket a város a saját költségvetéséből fedezi.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Čaputová magyarok között töltötte napját

Čaputová magyarul posztolt Gombaszögről

Korábban lényegesebben befogadóbb volt a világ

Ha jól választ, a nagy melegben az étel is hűsíthet

Kellemetlen: véletlenül rossz házba tört be a NAKA

Melegkiütés vagy napallergia?

Legfrissebb galériák
Olvasta már?