Régió

Ötvenkét új lakás épült a Losonci, Rimaszombati és Nagyrőcei járásban

Losonc/Rimaszombat/Nagyrőce | Összesen 52 lakás építését fejezték be 2018 első félévében a Losonci, Rimaszombati és a Nagyrőcei járásban – tájékoztatott Eva Hajová, a besztercebányai statisztikai hivatal informatikai és információs osztályának a munkatársa.
TASR

2018. december 19. 09:36

A legtöbb lakás – harminchárom – a Losonci járásban épült, ami megegyezik a 2017-ben, ugyanebben az időszakban felépült lakások számával. A szóban forgó időszakban tavaly is és idén is 39 lakást kezdtek el építeni.

A Rimaszombati járásban 2017 első félévéhez képest csökkent az elkezdett és a befejezett lakások száma is. A befejezett lakások száma (15) nyolccal csökkent, ami 34,8 százalékos esés. Az idei első félévben 25 lakást kezdtek el építeni, ami tízzel kevesebb, mint tavaly ugyanebben az időszakban.

A legkevesebb lakás ebben az időszakban – négy – a Nagyrőcei járásban épült fel, de tavalyhoz képest így is eggyel több. Az adott időszakban három lakást kezdtek el építeni, ami hárommal kevesebb, mint tavaly ugyanebben az időszakban.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

A külföldi élelmiszer továbbra is kiszorítja az üzletekből a hazait

Érsekújvár: a hóban fekve találták meg az eltűnt nőt

Több harmadosztályú út javítását tervezik Nyitra megyében

Megújult a kaszárnya déli szárnyának teteje is

Modellektől lopott, manipulált képekkel csábította Alena Zs. Glváčot

Fucsovics továbbra sincs a DK-csapatban

Legfrissebb galériák
Olvasta már?