Régió

Nagykürtös: Már elektronikusan is lehet igényelni a városi kártyát

Nagykürtös | A nagykürtösiek idén is kihasználhatják a városi kártyát, amelyet ettől az évtől már elektronikusan is igényelhetnek. A városi kártyára az a személy jogosult, aki állandó lakhellyel rendelkezik Nagykürtösön, és nincsen tartozása az önkormányzattal szemben.
TASR

2019. január 11. 18:30

- Martin Domok/Plus Jeden Deň

„Aki nem jár a városháza felé, elektronikusan is elintézheti a városi kártyát Nagykürtös honlapján keresztül. A 'Városi kártya' jelszó alatt az érdeklődők könnyedén megtalálhatják, hogyan és hova kell a kérvényt feladni. Arra is lehetőségük van, hogy házhoz szállítassák a kártyát" – nyilatkozta a TASR-nek Erika Grega, a városi hivatal szóvivője.

A szóvivő azt is elárulta, hogy tavaly összesen 2324 városi kártyát adtak ki. „A kártya tulajdonosai fél áron juthatnak hozzá az uszoda egyórás belépőjéhez, szintén fél áron bérelhetik ki egy órára az alapiskola melletti többfunkciós játszóteret, de a bio fürdőbe is kedvezményes áron látogathatnak el" – árulta el bővebben.

A városi kártya tulajdonosai emellett ingyen látogathatják a helyi mozit, az amfiteátrumot, a Permoník játszóteret, a minigolf-pályát, de a 2018-as szüreti ünnepségen is ingyen részt vehetnek.

A kártyával ingyen belépés jár a Nagykürtösi járás és a város megalakulásának 50. évfordulója alkalmából rendezett augusztusi ünnepségre is.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

A sertéstelep előtt tiltakoztak a gazdák

A sárosfai gáz nyomában

Kevesebb mint hét évre ítélték a chicagói rendőrt, aki 16 lövéssel ölt meg egy afroamerikai tinédzsert

A hejcei légi katasztrófa áldozataira emlékeztek

Már nem csak a polgármester eskethet

Megkezdődött a meggyilkolt gdanski főpolgármester temetése

Legfrissebb galériák
Olvasta már?