Régió

Nagyfödémes: A községben több projekt is támogatásokból valósul meg

Nagyfödémes | A galántai járásbeli Nagyfödémes községben több projekt is támogatásokból fog megvalósulni. Főleg a kerékpárút kiépítésének első szakaszáról van szó, ezenkívül pedig a tűzoltóság új épületrészének a megépítéséről, a közösségi központ kialakításáról, az óvoda átépítéséről, valamint a térmegfigyelő rendszer bővítéséről és korszerűsítéséről.
TASR

2019. június 1. 11:49

 A község honlapján az áll, hogy a kerékpárút kiépítésének első szakaszával kapcsolatos közbeszerzés már lezárult. A támogatás 722 246,72 eurót tesz ki. A kerékpárút kiépítésének második szakaszával kapcsolatos közbeszerzés még tart, a támogatás összege pedig 549 645,64 euró. A tűzoltószertár bővítéséhez 30 000 euró áll rendelkezésre. A közösségi központ építéséről szóló közbeszerzés már szintén lezárult, az erre fordítható összeg pedig 174 083,83 euró. Az óvoda átépítését érintő közbeszerzés a második fordulónál tart, és az erre a célra szánt támogatás 503 247,91 eurót jelent. A térmegfigyelő rendszer bővítésének és korszerűsítésének a közbeszerzése már befejeződött, a támogatás összege pedig ebben az esetben 5000 euró.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Gyerekek ezrei élnek "szivárványos családban"

VIDEÓ: Horror a szlovákiai utakon 32.

D4/R7: pert indít a kivitelező az állam ellen

Vizes vb - Negyeddöntős a női vízilabda-válogatott

Hárman sérültek meg egy balesetben Rozsnyón

Anya és lánya szenvedett balesetet egy luxusautóban, az R2-esen

Legfrissebb galériák
Olvasta már?