Régió

Megpályáztatják a vezetői posztokat Komáromban

Komárom | Keszegh Béla polgármester pályázatot írt ki a városi hivatal hivatalvezetői, továbbá vagyongazdálkodási, valamint gazdasági és pénzügyi főosztálya vezetői posztjára.
V. Krasznica Melitta

2019. január 5. 12:40

- Somogyi Tibor felvétele

Mindhárom állásra január 28-án 12 óráig lehet jelentkezni a szüksége okiratokkal a hivatal iktatójában, vagy postán elküldeni a hivatal címére. A pályázat feltételeit a városi hivatal honlapján (www.komarno.sk) találják az érdeklődők.

Keszegh Béla polgármester már megválasztását követően jelezte, valamennyi vezető tisztséget megpályáztatja, amire természetesen jelentkezhetnek a posztot jelenleg betöltő személyek is. „Első körben a stratégiailag talán legfontosabb helyekre hirdettük meg a pályázatokat, de folyamatosan valamennyi osztályvezetői posztra sor kerül – mondta lapunknak a polgármester. – Egyszerre nem lett volna szerencsés, hiszen bizonyos folytonosságra szükség van a hivatalban. Tavasszal két választás is lesz az országban, amelyet önkormányzati szinten a szociális és közigazgatási főosztály bonyolít le, azaz nem lenne jó, ha például ennek a főosztálynak az élére a választások előtt kerülne új vezető.” A polgármester jelezte azt is, hogy a későbbiekben a városi cégek igazgatói tisztségét is megpályáztatják.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Rengeteg hiányosságot találtak a szabadulószobák ellenőrzése során

Több ezer eurónyi drogot foglaltak le a rendőrök Vágbesztercén

Kiska nem tart igényt két fizetésre

Lucia Ďuriš Nicholsonová lett az EP Foglalkoztatási és Szociális Bizottságának elnöke

Nem vizsgálja tovább a NAKA Šufliarsky és Kočner sms-váltását

VIDEÓ: A teljes gombaszögi beszélgetés Zuzana Čaputová államfővel

Legfrissebb galériák
Olvasta már?