Régió

RENDKÍVÜLI: Lövöldözés volt egy iglói alapiskolában

Igló | Lövöldöztek szerdán az egyik iglói alapiskolában. Katarína Načiniaková, a Falck csoport szóvivője elmondta: egy fiú nyitott tüzet az osztálytársára. A fiatalkorú pácienst az elsősegélynyújtást követően fejsérüléssel szállították a helyi kórházba.
TASR

2019. február 27. 13:08

Frissítve
Kép forrása: Mashable

„A páciens állapota stabil, eszméleténél volt, amikor az iglói kórház orvosai átvették őt” – tájékoztatta a TASR hírügynökséget Jana Fedáková, a Svet zdravia csoport munkatársa. Hozzátette: a sérült kiskorút légi úton fogják Kassára szállítani, és itt fogják megműteni őt. Elmondása szerint egy 13 éves fiúról van szó, a fejsérülést állítólag egy légpisztolyból leadott lövés okozta. A diákot a kassai gyermekaneszteziológiai és intenzív terápiás klinikára szállítják, ahol idegsebészek folytatják a kezelését.

„Ebben a pillanatban azt tudom megerősíteni, hogy az egyik iglói iskolában sebesülés történt a lövész szakkörön. A sebesülés súlyossága egyelőre nem ismert, de a sérült személy nincs életveszélyben” – közölte Lenka Ivanová, a Kassai Kerületi Rendőrkapitányság szóvivője. Hozzátette: a rendőrök a helyszínen vannak, és elvégzik a szükséges intézkedéseket. A rendőrség az esettel összefüggésben büntetőeljárást indított testi sértés bűncselekménye miatt. „Bővebb tájékoztatást adunk, ha a helyzet azt lehetővé teszi” – tette hozzá a szóvivő.

f
Fotó a helyszínről - Németi Róbert felvétele
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Szerződésbontással fenyegetőznek a kórházak

Kihelyezett kiállítások Taksonyon és Tallóson

Manchesteri focirangadó a tv-ben

50 ezer eurót szavazhatunk meg az emlékművek felújítására

Pellegrini a beruházásokról is tárgyalni fog a japán miniszterelnökkel

A rendőrség érdekházasságokat leplezett le a nyitrai régióban

Legfrissebb galériák
Olvasta már?