Régió

Királyhelmec: A rabló több mint 6000 eurót vitt el a bankból

Királyhelmec | A rendőrség egy ismeretlen tettes ellen nyomoz, aki hétfő délelőtt kirabolta az OTP egyik bankfiókját a tőketerebesi járásbeli Királyhelmecen. A rendőrség eddigi információi szerint az elkövető fehér, kapucnis munkaruhát viselt, az arcát munkavédelmi maszk takarta, a kezében pedig fegyvert tartott.
TASR

2018. július 17. 14:28

Leczo Zoltán felvétele

2018. július 17. 12:19

Videó a királyhelmeci bankrablásról: felismeri a tettest?

„A pulthoz lépett, és a fegyverével fenyegetőzve pénzt követelt a bank munkatársától azokkal a szavakkal, hogy »ide a pénzt, gyerünk, ide a pénzt«. Ezek után az asztalra dobott egy táskát, amelybe a banki alkalmazott - az életét és testi épségét féltve - 6250 eurót tett a pénztárból” – közölte kedden Jana Mésarová, a Kassai Kerületi Rendőr-főkapitányság szóvivője. Az elkövető a rablás után eltűnt. A támadásban senki sem sérült meg.
     

A rendőrségi nyomozó rablás bűntette miatt indított eljárást az ügyben. Az elkövetőt nagy erőkkel keresik.
 

2018. július 16. 14:41

Fegyveres bankrablás Királyhelmecen

A biztonsági kamera felvétele, amelyen az eset gyanúsítottja látható, megtekinthető a rendőrség hivatalos Facebook-oldalán. „Ezúton kérjük a nyilvánosság segítségét. Ha a lakosoknak bármilyen olyan információjuk van, amely segíthet a tett felderítésében, hívják a 158-as zöldszámot” – közölte Mésarová.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Önrész nélkül már nincs lakáshitel

A Slovan nyerte a dunaszerdahelyi stadionavatót

Továbbra is migránsokkal riogat a Fidesz

A Híd új alkotmánybírókat igen, kormányválságot nem akar

Megrázó történetek hiteles hőse

Hétfőtől teljes útlezárás lesz a Nánai úton

Legfrissebb galériák
Olvasta már?