Kilencedik tesztelési forduló az érsekújvári térségben

tesztelés kamocsa
Érsekújvár/Tardoskedd/Pozba/Kamocsa/Szímő/Kürt/Nagykér |

A piros zónás besorolást kapó Érsekújvári járásban a legtöbb helyen megtartják a hétvégi tesztelés kilencedik fordulóját. Néhány tesztelőpont azonban rövidebb ideig lesz nyitva, mint a korábbi hétvégéken.

Érsekújvárban szombaton hat tesztelőpontot nyit a város az alapiskolákban, ahová előzetes időpontot foglalhatnak a lakosok. Az érsekújváriak szükség esetén a városháza 0917/502 955-ös tájékoztató vonalán kérhetnek segítséget a regisztráláshoz. A hét folyamán öt tesztelőponton végeznek szűrővizsgálatot a járási székhelyen, közülük négy a hét minden napján nyitva tart. Szombaton a Folyópart utcai alapiskolában 14 és 19 óra között, a Vár utcai alapiskolában 9 és 19 óra között tesztelnek. A Czuczor Gergely Alapiskolában 13-tól 19 óráig várják az érdeklődőket. A Híd utcai alapiskolában 11.30 és 19 óra között végeznek szűrővizsgálatot. A Bethlen Gábor utcai iskolában 11.15 és 19 óra között tesztelnek, a Dévény utcai alapiskolában 13 és 19 óra között, valamennyi tesztelőpontra a bookio rendszerben kérhetnek időpontot a lakosok. Kamocsán a művelődési házban szombaton 8 és 12 óra között tesztelik a lakosokat, előzetes időpontot kérhetnek a községi hivatal 0908/052 198-as telefonszámán. Szímőn ugyancsak szombaton, 7-től 17 óráig végeznek szűrővizsgálatot a Jedlik-házban. Kürtön szombaton 8 és 17 óra között tesztelik a lakosokat. Tardoskeden a Juhász-kúriában szombaton 7 és 17 óra között az előzetesen regisztrált lakosokat tesztelik, majd 17 és 18 óra között a többi érkezőt. Pozbán szombaton 8 és 16 óra között végeznek szűrővizsgálatot a művelődési házban.

Nagykéren ezen a hétvégén nem tesztelik a lakosokat, ők a környékbeli tesztelőpontokon jelentkezhetnek szűrővizsgálatra.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?