Régió

Kikapcsolta az áramot a losonci bevásárlóközpontban

Losonc | Két percre kikapcsolta az áramot egy dühös villanyszerelő az újonnan nyílt Galéria bevásárlóközpontban.
ÚJ SZÓ ONLINE

2015. december 29. 15:40

A Sme című napilap értesülései szerint Peter Sihelský volt rendőr, aki az új bevásárlóközpont építkezésén dolgozott, azt nehezményezte, hogy decemberben egy centet sem kapott a munkájáért, pedig az utolsó napokban éjszaka is dolgozott több szerelőtársával együtt. Tervéről már jó előre tájékoztatta a nyilvánosságot az egyik közösségi oldalon, a bevásárlóközpontban pedig szórólapokat osztogatott.
 
December 27-én hangosbeszélővel jelent meg a bevásárlóközpont előtt, és elmondta, hogy mindössze 15 percre van szüksége ahhoz, hogy kikapcsolja az egész épület áramellátását. „Nem tiltakozásból teszem, egyszerűen visszaveszem a munkám gyümölcsét” – mondta. 
 
A bevásárlóközpont ügyvezetője az esettel kapcsolatban elmondta: előbb át kell adniuk az épületet, csak utána kerülhet sor a bérek kifizetésére, vagyis leghamarabb január 15-én. 

Sihelskýnek sikerült véghezvinnie, amit eltervezett: a losonci Galériában két percre tényleg elment az áram. A villanyszerelőt végül a rendőrök vitték el a bevásárlóközpontból. A rimakokovai (Kokava nad Rimavicou) származású férfi egyébként a Priama Demokracia (Közvetlen Demokrácia) nevű párt listáján indul a 2016-os választásokon.
Önnek ajánljuk
RegioJet

Marad a káosz a RegioJet vonalán

fuvarossztrájk

Újra blokád alá kerültek a határátkelők

168 millió euró a nyomtatott sajtóban

Egyre több hamis eurót foglalnak le

Több mint 24 órája oltják a tüzet Nagysurányban

Több mint 24 órája oltják a tüzet Nagysurányban

koronavírus

Koronavírus – Németországban is megerősítettek egy megbetegedést

karate

Edzőtáborok seishinesekkel

Legfrissebb galériák
Olvasta már?

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.