Régió

Gombaszög 90: foci, Tinder, oktatás

Gombaszög | Félidőnél tart a Gombaszögi Nyári Tábor. Ma is a legkülönbözőbb témák kerülnek terítékre.
ÚJ SZÓ ONLINE

2018. július 19. 14:02

- Gombaszögi Nyári Tábor

A reggeli mellé a Tóth Károly előadói sátorban Hegedűs Henrik, alias Heinrich, az Új Szó Focitipp mellékletének szerkesztője és ugyanezen napilap sport rovatának vezetője elemezte az idei foci vébét, majd pedig ugyanitt a magyarok jótékonykodási szokásairól beszélgetett Forró Tibor, Forgács Attila a Dögös Sprint szervezői, Ibos Henriett és Haris Szilárd a református egyháztól. Ezután Mogyorósi Rebeka pszichológus, pár- és családterapeuta jelölt érkezik a táborba, hogy a manapság divatos Tinderről, a legtöbb felhasználóval rendelkező online párkereső applikációnak modern kapcsolatokra gyakorolt hatásairól beszéljen. Este pedig Feledy Botond Sólymos Karinnal tart egy kis szeminárium jellegű workshopot.

 

2018. július 18. 12:07

Gombaszög 90: Csúcsra jár a tábor

A Pátria sátorban a felsőoktatásé lesz ma a főszerep. Lovász Bálint, Szlovákiai Egyetemi Diákönkormányzatok Szövetségének elnöke és Tari Dávid Tas, az Ady Endre Diákklub elnöke lesz a vendég. Majd pedig a magyarországi Diákparlamentből érkezik Tarnay Kristóf Ábel és Kormos Krisztián, a hazai Diákhálózatot pedig a szervezet elnöke, Kotiers Róza képviseli majd a Vasík János vezette beszélgetésben. Zárszóként pedig Gazdag Józsefhez Csepelyi Adrienn író, újságíró érkezik, aki először írt könyvet nőként a fociról.

Este fellép a Kossuth-díjas Szarka testvérek zenekara, a Ghymes, a Kisszínpadon az alternatív zenét játszót Mörk, a Folkszögletben ad koncertet a Parno Graszt, a Nagyszínpadon  pedig a Punnany Massif.

További információk és a tábor részletes programja megtalálható a Gombaszögi Nyári Tábor honlapján, valamint hivatalos Facebook-oldalán. (gnyt, szh)

 

Gombaszögi Nyári Tábor
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Elhunyt Grendel Lajos

GALÉRIA: Az európai parlamenti képviselőkkel tárgyaltak a kelet-szlovákiai mezőgazdászok

Több tonnás daru gázolt halálra egy nőt

Érdemes idén megkötni a lakástakarék-szerződést

2023-ban leáldozhat a pedagógusok kreditrendszerének

A fogadóirodák szerint ő lehet Mourinho utódja

Legfrissebb galériák
Olvasta már?