Régió

GALÉRIA: Kivonult a rendőrség a párkányi zenélő házhoz

Párkány | Rendőrök vonultak ki ma délelőtt a párkányi Kossuth utcába, a zenélő házhoz, négy-öt autó sorakozott az utcában.
ÚJ SZÓ ONLINE

2018. augusztus 24. 12:55

(Fotók: ÚJ SZÓ-ONLINE - GULYÁS ZSUZSANNA)

10 órakor a Kossuth utca lakói arra lettek figyelmesek, hogy rendőrautók állnak meg a zenélő ház előtt, akinek tulajdonosa előzetes letartóztatásban van. Az egyik autóból rendőrök kíséretében N. Éva szállt ki.

„Dögöljetek meg!” – üvöltötte magából kikelve a szomszédoknak.

A rendőrség az 56 éves nő és ügyvédjének jelenlétében házkutatást tartott a házban. Több, nyomozáshoz szükséges eszközt lefoglaltak.

Az alig félórás akcióról a helyszínen tartózkodó rendőrök és nyomozók nem nyilatkoztak. N. Éva - akit a házkutatás után bilincsben vezettek el a helyszínről - sem volt közlékenyebb, az újságírói kérdésekre nem válaszolt.

Božena Bruchterová rendőrségi szóvivő annyit közölt, hogy a házkutatást az érsekújvári járásbíróság rendelte el. A nő ellen veszélyes zaklatás bűntette miatt indult eljárás, amiért hat hónaptól 3 évig terjedő börtönbüntetésre ítélhető. (guzsu)

2018. augusztus 9. 14:33

Döntött a bíróság: előzetesben a párkányi zenélő ház tulajdonosa
Galéria
gallery-image-1
gallery-image-2
gallery-image-3
gallery-image-4
+2
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Már ketten meghaltak Nyitrán influenzában

Frissítve

Kiska: a KTAG elleni eljárás Fico bosszúja

VIDEÓ: Beintett a rendőröknek, majd megpróbált meglépni előlük

Le kell bontani a szeredi hidat

Közbeszerzési törvényt sértettek Ógyallán

Bugár már unja, hogy neki kell kibékítenie a közjogi méltóságokat

Legfrissebb galériák
Olvasta már?