FELHÍVÁS

Ifjúsági Üzleti Program indul
a dunaszerdahelyi művelődési központban július 14. és 19. között. A vállalkozói, üzleti képzés már 8 éve (Budapest, Szeged, Csíkszereda, Somorja) sikeresen működik.

Ifjúsági Üzleti Program indul

a dunaszerdahelyi művelődési központban július 14. és 19. között. A vállalkozói, üzleti képzés már 8 éve (Budapest, Szeged, Csíkszereda, Somorja) sikeresen működik. A program célja a harmadikos és negyedikes középiskolások tudásának fejlesztése, az etikus üzleti magatartás erősítése, a kommunikáció, a problémamegoldó-képesség és a csapatmunka fejlesztése. Ennek a rendkívül izgalmas 6 napnak a programját amerikai szakemberekkel együttműködve dolgozták ki. A diákok csoportokban dolgoznak, a csoportok feladata egy üzleti terv elkészítése és bemutatása. Nagy hangsúlyt fektetnek a játékos, csoportos feladatokra és az egyéni kommunikációra. Mindenkit szeretettel várnak, mert a program sokszínűsége nem csak az üzleti élet iránt érdeklődőknek nyújt élményt. Jelentkezni lehet a petheo@dunstreda.eu címen. A programról bővebb információ a www.ctpinfo.hu oldalon található. (jom)

Mások vagyunk, de nem rosszabbak!

A mentálisan sérült emberek, a lakosság legsérülékenyebb csoportjának érdekvédelmi szervezte június 12-én csütörtökön rendezi meg a görbe tükrök napját. Az ország több pontján zajló rendezvény célja küzdeni az előítéletek és a diszkrimináció ellen. „Mások vagyunk, de nem rosszabbak” – hirdeti a jelszó. Az említett napon a Mentálisan Sérülteket Segítő Társulás dunaszerdahelyi szervezetének tagjaival is találkozhatnak a város utcáin, és az érdeklődők 11 órai kezdettel a városi művelődési központban megtekinthetik az értelmi sérült színészekből álló hivatásos színtársulat, a budapesti Baltazár Színház Gondolj rám szívesen című darabját. A színház a Carissimi nonprofit alap meghívására a Szülőföld Alap és az EPP-ED támogatásával lép fel. A rendezvény díszvendége Bauer Edit európai parlamenti képviselő. (te)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?