Régió

Élőben közvetítenék a testületi üléseket

Gúta | Halász Béla (független) képviselő a legutóbbi testületi ülésen indítványozta, hogy egyenes adásban közvetítsék az üléseket az interneten, ezzel is közelebb hozva az önkormányzat munkáját a lakosokhoz.
V. Krasznica Melitta

2019. február 1. 15:08

Gútán már eddig is felvétel készült az ülésekről, amelyet a GútaTV vágatlanul töltött fel a youtoube videómegosztóra, miután elkészült az elhangzottak szlovák nyelvű fordítása. Tavaly egy alkalommal már próbálkozott egyenes közvetítéssel a GútaTV a Facebook közösségi oldalon; sajnálatos módon ezzel akkor visszaélt az egyik polgármesterjelölt, aki ott, a kamerák előtt jelentette be indulási szándékát. Halász Béla ötletét nem vetették el a képviselők, arra kérték a hivatalt és a tévé vezetését, vizsgálják meg, milyen anyagi vonzata lenne ennek a lépésnek. Koczkás Beáta (MKP) alpolgármester pedig arra hívta fel a figyelmet, hogy a márciusi ülésen került a képviselők elé az önkormányzat új tárgyalási rendje, ami már tartalmazhatná az élő adásra vonatkozó passzust.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Čaputová utcahosszal vezet

Nem borult a papírforma: a szlovákok 2:0-ra legyőzték a magyarokat

Rácz Noémi két évtizednyi alkotása a Löffler Múzeumban

Egy tengeralattjáró tragédiája. Egy könyv és egy film a 2000-es katasztrófáról

A Híd Čaputovát támogatja, a civilek még tárgyalnak

Egyre színesebb a pozsonyi maraton

Legfrissebb galériák
Olvasta már?