Régió

Egészségügyi nővéreket tüntettek ki Dunaszerdahelyen

Dunaszerdahely | Az ápolók nemzetközi napja alkalmából május 12-én egészségügyi nővéreket és ápolókat tüntettek ki Dunaszerdahelyen.
TASR

2019. május 24. 20:00

Az önkormányzat tájékoztatása szerint már hatodik alkalommal adták át az elismeréseket. Az egészségügyben dolgozó tíz nővér és ápoló részesült jutalomban kiemelkedő munkájáért. Hat nővért a  Nővérek és Szülészasszisztensek Regionális Kamarája a dunaszerdahelyi kórházzal közösen jelölt a kitüntetésre. Elismerésben részesült: Vass Vlastimila, Bódis Ágnes, Csicsay Adrianna, Ábrahám Piroska, Nagy Valéria és Madarász Szilvia.

A városban működő szociális intézmények, a bölcsőde és az idősek otthona egy-egy alkalmazottját is jutalomban részesítették, akiket az említett intézmények dolgozói javasoltak a kitüntetésre. Elismerő oklevelet és ajándékot vehetett át Hegyi Zsuzsanna, a Szociális Szolgáltatások Központjának egykori alkalmazottja és Keszeli Mónika, az idősek otthona nővére.

Két magánorvosi rendelőben dolgozó egészségügyi nővért, Házi Erzsébetet és Marczell Adriannát is jutalmazták, őket a város lakosainak javaslatai alapján választották ki.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Kiska pártot alapítva fogná össze az ellenzéket

Indul a Tablók Viadala 2019! Szavazz!

Ezreket ment meg évente a defibrillátor

Keresik a Duna-alagút átépítőjét

Kassai rendőrök: ne hagyják a gyereket az autóban

Ezért nem szabad a tévé előtt aludni

Legfrissebb galériák
Olvasta már?