A tökéletes esküvő kulcsa az elégedett ifjú pár

Egy kiállító tapasztalatai szerint a nyári mellett egyre jobban preferálják az őszi esküvőket (A szerző felvétele)
Vásárút |

27 kiállító gyűlt össze a második alkalommal megrendezett esküvőkiállításon, a vásárúti kultúrházban. A tavalyival összehasonlítva idén egy virágokkal díszített piros autót és egy különleges 360 fokban fogó videotechnikát is közelebbről megtekinthettek az érkezők.

A lakodalom helyszíne mellett a templomi esküvő időpontját foglalta le elsőként az a menyasszony, aki jövő márciusban köti össze életét jegyesével. Azt mondja, hogy jó időben lefoglalni a legjobb szakembereket, hogy biztosan ne csalódjanak a nagy napon. Elképzeléseik már vannak, a virágdíszekről és a dekorról is, de a ruha még nincs meg. 

“Nagyon tetszett a videós ajánlata, ő árban és a szolgáltatás mennyiségében is jókat mondott. Van olyan szakember, aki sokkal drágábban dolgozik és rövidebb filmet ad át a végén. De az is sokat számít, hogy kedves legyen velünk és barátságos”

 – mondta el a menyasszony. Elmondta, hogy egy menyecskeruhát is felpróbált, ami nagyon tetszett neki, elképzelhető, hogy hasonlót szerez majd be magának a nagy napra.

A menyecske és menyasszonyi ruhák mellett számos más esküvői szolgáltató kínálatát tekinthették meg a jelenlévők. Az ékszerészek, zenekarok, a fotósók és videósok, dekorosok, sminkesek és fodrászok mellett voltak olyanok is, akik komplex szolgáltatást nyújtanak a házasulandóknak. Többen a szakmán belül már ismerik a egymást és eseményeik kapcsán olykor együtt is dolgoznak. Az ünnepi díszbe öltözött kiállítóterem hangulatát kedélyes beszélgetések tették még kellemesebbé, a remek idő és a kitöltött pezsgő csak fokozta azt.

Az érdeklődők egy régi Škodába is beülhettek (A szerző felvétele)

A kiállítók között volt a teljeskörű szolgáltatást nyújtó TN Persona, mely nemrég alapult abból a megfontolásból, hogy tökéletessé tegyék a pár nagy napját. A hangsúly itt a tökéletes jelzőn van, ugyanis rendezvényeiken nem érik be kevesebbel. Igyekeznek az igényeknek mind a dekorációban, mind az ételekben és a további részletekben is maradéktalanul megfelelni. Maguk az alapítók is felszolgálóként kezdték egykoron és látva, hogy milyen könnyedén hiba csúszhat egy alaposan megszervezett rendezvénybe a pontatlanságok, az elnagyolt tervezés miatt, saját vállalkozásba kezdtek. 

“A sok esküvőn láttuk, hogy mik a hiányosságok, hogy egy menyasszonynak, egy vőlegénynek és persze, az örömanyának mire van szüksége. Eleinte csak díszítettünk, később kezdtünk el teljes esküvőket szervezni”

 – mondta el Túry Nikola a cég tulajdonosa. Hozzátette, hogy mindent megtesznek azért, hogy a pár az esküvő során boldog legyen. Egy sikeres rendezvény kulcsa a részletekbe menő tervezés és a gondos előkészítés. A kiállításon lévő asztalaikat az utolsó trend szerint díszítették, még süteményeket is hoztak kóstolónak.

A tavalyihoz hasonlóan idén valamennyivel kevesebb érdeklődő volt kíváncsi a rendezvényre, tudtuk meg Kálmán Saroltától, a vásárúti kultúrház igazgatójától, a rendezvény főszervezőjétől. Valamennyivel kevesebb kiállító volt, ám így most több hely állt a rendelkezésükre. 

“Három hónapja készültünk az eseményre. Az idei év újdonsága egy partiszervíz cég, ami tavaly nem volt és a 360 fokban forgó kamerarendszer, ami körbe forogva készít videót”

 – osztotta meg a főszervező. A kiállítók már múlt hét csütörtökön kezdtek készülődni, folyamatosan hordták be a standjukhoz szükséges bútorokat, kiegészítőket. A kultúrház bejáratánál pedig egy piros Škoda várta az érkezőket. Az esküvőkiállítás szombat délután 5 óráig tartott. 

A kiállításon ruhapróbára is lehetőség volt (A szerző felvétele)
Galéria
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?