Régió

A rimaszombati múzeumban meghosszabbították a nyitvatartási időt

Rimaszombat | A rimaszombati Gömör-Kishonti Múzeumban meghosszabbították a nyitvatartási időt. Erről Martina Oštrom Mareková, a múzeum PR menedzsere tájékoztatott hétfőn. A múzeum szeptember végéig munkanapokon 8-tól 18 óráig, hétvégéken 10-től 18 óráig tart nyitva.
TASR

2019. augusztus 20. 09:41

- Képarchívum, illusztráció

Oštrom Mareková elmondta: egyrészt a dolgozóknak akartak kedvezni, akiknek nincs lehetőségük délután 4 óra előtt meglátogatni a múzeumot, de leginkább azoknak a turistáknak, akik a nyári időszakban érkeznek a városba.

A szezon után is tovább fog nyitva tartani a múzeum, mint korábban. „Október 1-től az év végéig 9-től 17 óráig leszünk nyitva, tehát akkor is lehetőséget biztosítunk majd a dolgozóknak, hogy megtekinthessék valamelyik érdekes kiállításunkat” – tette hozzá a PR menedzser.

Elmondása szerint a meghosszabbított nyitvatartásról a múzeumot fenntartó Besztercebánya Megyei Önkormányzat döntött. Ebből következően a megye fennhatósága alá tartozó többi múzeum is tovább fog nyitva tartani.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Keserű hazai DAC-vereség a vásári hétvégén

Bugár: még meglehet az öt százalék

Bemutatta programját a PS-Spolu: két új minisztériumot is létrehoznának

Bányák bezárásával a klímaváltozás ellen

Ophelia, Zsanett, Hedvig

Megduplázódhat a katasztrófák károsultjainak száma 2050-re a globális felmelegedés miatt

Legfrissebb galériák
Olvasta már?