PR CIKKEK

Vesd bele magad az egyetemi forgatagba már az idei Bálint-napon!

Ha február 14., akkor nyílt nap idén is. A pénteki napon 9 órától a Selye János Egyetem leendő hallgatói megszerezhetik első élményeiket és pár órára beolvadhatnak az egyetemi gépezetbe. Várunk mindenkit, aki akár diákként, tanárként, vagy szülőként érdeklődik. Készen állunk, hogy az egyes előadókkal és a standok képviselőivel megadjuk a választ minden feltett kérdésre!
ÚJ SZÓ ONLINE

2020. február 6. 09:38

Selye János Egyetem

Tanulj nappali tagozaton ingyenes képzéseink bármelyikén:

- alkalmazott informatikát

- vállalati gazdaságtan és menedzsmentet

- vidékfejlesztést

- kereskedelem és marketinget,

- szabadon párosítható tanári szakokat, melyek közül: informatika, matematika, kémia, biológia, angol-, német-, szlovák-, magyar nyelv és irodalom, történelem, kateketika képzésekből válogathatsz,

- önálló tanulmányi programjainkon pedig: óvódai és elemi pedagógiát, pedagógia és köznevelés, szociális gondoskodás, vagy az összevont református teológiai képzés vár.

Selye János Egyetem

Mivel készülünk számotokra idén?

- A Jól jársz, ha ide jársz 2020-as friss kiadványával, amelyben minden olyan hasznos információt összeírtunk, amely a döntésben és a felvételi eljárásban segítségetekre lehet.

- Programismertetéssel és standtérképpel, hogy a nyílt napi kavalkádban megkönnyítsük a barangolást.

- Selye János életéről és munkásságáról szóló kiállítással és az egyetemen összeismerkedett selyés-párokat ábrázoló fotókkal, továbbá az egész folyosót végigkísérő egyetemi életképekkel színesítjük a csatangolást.

- Kari előadásokkal, ahol a Gazdaságtudományi és Informatikai-, a Tanárképző-, és a Református Teológiai Kar bemutatkozó előadása lesz hallható.

- E-jelentkezéssel, ahol nagy kivetítőn magyarázzuk el a jelentkezés menetét – külön kitérve a külföldi jelentkezőkre és az egyes karok követelményeire.

- Standokkal, ahol az egyes tanulmányi program képviselői felelnek a látogatók kérdéseire: kiderül, hová lehet kiutazni cserediákként, milyen ösztöndíjak igényelhetőek, jelen lesznek jelenlegi, illetve már végzett hallgatók egyaránt, akik elmondják többek között azt is, milyenek az elhelyezkedési lehetőségek a diploma megszerzése után.

- A hallgatói önkormányzat képviselői még kellemesebbé teszik a napot, hiszen ízelítőt adnak az egyetemi életből, melynek jövőre már akár te magad is aktív részese lehetsz.

- Fotóparavánnal, ahol kipróbálható, „milyen érzés lehet diplomásnak lenni”.

- Déltől a rendezvényen résztvevők átvehetik az igazolásokat a részvételről.  Munkánk támogatása érdekében kérjük majd ugyanitt leadni az eseményen kapott kérdőívet is - kitöltve!

Selye János Egyetem

Az egyes állomásoknál az információkon kívül különböző foglalkozásokkal, játékokkal is készülünk, melyek kapcsán érdekes ajándékok szerezhetőek. Lehetőség lesz kipróbálni néhány műszaki eszközt is. A merészebbek egy-egy kísérletben is részt vehetnek. A könyvtár, a kollégiumi szobák, a karok épületei, és a sportközpont egyaránt várják a kíváncsi látogatókat. Megmutatjuk, hol zajlanak majd a mindennapjai azoknak, akik a Selye János Egyetemet választják!

Mindenkit sok szeretettel várunk az első „selyés“ élményére 2020. február 14-én, Észak-Komáromban, a SJE Konferenciaközpont épületében, a Vár utca 2. szám alatt. Ez a nap a jövődről szól, válaszokat adunk te és szüleid kérdéseire, segítünk a döntéshozatalban és megmutatjuk, hogy miért érdemes a Selye János Egyetemet választani.

Jól jársz, ha ide jársz!

Selye János Egyetem

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk
Felmérés: Parlamenten kívül az MKP

Nyilvánosságra került a titkos felmérés

Dunaszerdahely

Oxfordi diplomával a pékségben

Robert Fico

Fico nem kíván egyebet, csak 2,99 százalékot a Hídnak

Kucsera Miklós

Vágsellyei győzelem az érsekújvári régióderbin

Jana Cigániková

VIDEÓ: Elszabadultak az indulatok – már a középső ujjukat mutogatják egymásnak a képviselők a parlamentben

Dán fiatalok randalíroznak Prágában

Több mint 120 ezer szlovák állampolgár él Csehországban

Legfrissebb galériák
Olvasta már?

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

Új Szó logo 18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.