PR CIKKEK

Szombattól Naszvadon is fürdőzhetünk

Valóra vált a naszvadiak álma, szombattól teljes kapacitással működik a naszvadi termálfürdő.
ÚJ SZÓ ONLINE

2019. július 24. 10:22

Molnár Zoltán polgármester elmondta, a mintegy négymillió euró értékű beruházás teljes mértékben a község tulajdona, a fürdő működtetése pedig a település által alapított kft. feladata. „Jelenleg nem egész 5 hektáron építettük ki a turisztikai létesítményt, a fennmaradó területet a 48 hektárból folyamatosan szeretnénk bővíteni, a jövőben további medencékkel és szolgáltatásokkal, esetleg egy autócampinggel is kiegészül a jelenlegi létesítmény” – magyarázta Naszvad polgármestere.

logo

A fürdő körül 106 telket alakítottak ki, ebből 56 már gazdára lelt – tudtuk meg a település első emberétől. „Létesült itt egy panzió is, amely szinte a fürdő átadásával párhuzamosan nyitja meg kapuit a vendégek előtt. A fürdő területén természetesen étterem, gyorsbüfék is helyet kapnak” – vázolta Molnár Zoltán. Hozzátette, a termálvíznek mindenképp jótékony hatása van, és bízik benne, hogy a családias jellegű, nyáron 1200, télen 300 személy kapacitású fürdő nagyon gyorsan közkedveltté válik nem csak a környékbeliek, hanem a szélesebb nyilvánoság körében is.

A fürdő területén két, 36 és 38°C-os ülőmedence, gyermekek számára pancsoló, valamint úszómedence is helyet kapott. A fürdő naponta 9.00-tól 21.00-ig várja vendégeit.

 

Thermál Nesvady s.r.o

Kúpeľná ulica  2033/1

www.thermalnesvady.sk

f: thermalnesvady-naszvad

Galéria
gallery-image-1
gallery-image-2
gallery-image-3
gallery-image-4
+3
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Coe egyik világcsúcsára sem számított

Merkel a Kuciak-gyilkosság ügyében folyó nyomozásról kérdezte Čaputovát

VIDEÓ: Ledózerolták a kuncsaftjaira támadó albán vendéglős éttermét

20 fokos hőmérséklet-különbség volt az északi és a délkeleti országrész között

24 óra a sérült gyerekekért

Jelentősen romlott a Titanic állapota

Legfrissebb galériák
Olvasta már?