PR CIKKEK

Az eredetiségre törekszenek

A gútai Lebeco pékséget még Lévai Béla alapította, mostanra a cég működtetése apáról fiúra szált. A Lebeco a nyár elején újabb bővítésen esett át és körülbelül 500 négyzetméterrel növelte gyártási területét. Ezáltal több terméket tudnak termelni és új technológiákat is tudnak alkalmazni.
ÚJ SZÓ ONLINE

2019. augusztus 16. 08:30

A Lebeco most már több mint pékség, saját „üzletláncot” alakítottak ki, ahol csupa olyan terméket kínálnak, amely máshol nem kapható meg. Természetesen kritérium még az is, hogy házias jellegű, illetve lehetőség szerint kézműves termék legyen az áru, és az ne legyen olyan termék, amely a „multiknál” is beszerezhető. A tulajdonos, Lévai Leonard szerint péktermékeiket nem akarják a nagy áruházláncokba vinni, mert arra törekszenek, hogy a mintaboltokban mindig kifogástalan, friss pékterméket kínáljanak a vásárlóknak. Sok magyarországi vállalattal vannak kapcsolatban, hogy a „hungaricum” Szlovákiában is elérhető legyen. A magyarországi cégek mellett a hazaiakkal is együtt dolgoznak, hogy csak néhány példát említsünk, ilyenek a magyarországi Cserpes tejtermékek, a tardoskeddi homoktövis-készítmények, a nagymagyari mangalicakolbász, a házi tészták, vagy a Vecsésről származó savanyúság.

Lebeco

Minden üzletüket legalább naponta kétszer ellátják friss pékáruval. Nagy sikernek örvend az úgynevezett „kovászos paraszt kenyér”, amely azért is nyerte el a vásárlóik tetszését, mivel hosszan érlelt magkovászból készül, teljes mértékben színezék és tartósítószer nélkül. Fogyasztása elősegíti az egészséges bélflórát, megakadályozza a káros mikroorganizmusok szaporodását. A gútai pékségben készítenek teljes kiőrlésű tönkölykenyeret és kiflit, 100%-os rozskenyeret és lepényt, amit azok értékelnek, akik a glutén bevitelét szeretnék csökkenteni. Árulnak teljesen gluténmentes pékárut, kapható itt diabetikus kenyér, magas fehérje- és csökkentett szénhidráttartalmú kenyér, amelyet a sportolók és fogyni vágyók keresnek. De megtalálható itt a zserbó, valamint a hagyományos receptúra alapján készült pozsonyi kifli is. A legfrissebb újdonság pedig a Kaiser zsemle, amely nemsokára az üzletek polcain is megtalálható lesz.

Lebeco

Termékeik most már úgynevezett „irányított kelesztés” mellett készülnek, amely sokat javít a termékek minőségén. A technológiának köszönhetően a termékek zamatosabbak maradnak és tovább megőrzik frissességüket mindenféle tartósítószer nélkül.

Lebeco

Jelenleg 18 saját mintaboltban árusítják termékeiket, a Komáromi járásban megtalálhatóak Naszvadon, Ógyallán, Komáromban, és természetesen Gútán, a Dunaszerdahelyi járásban Bősön, Ekecsen és Nyárasdon, Érsekújvárban pedig négy boltjuk van. Ezen kívül a nyitrai régió többi települését is lefedik mozgó és stabil boltjaikkal. A Lebeco pékség tovább szeretné is bővíteni a saját bolthálózatát, illetve viszonteladó partnereket keres a nyitrai és nagyszombati megyében.

LeBeCO s.r.o.

Remeselnícka 4, Kolárovo

+421 948 005 455

lebeco@lebeco.sk

www.lebeco.sk

Lebeco

Lebeco

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

GALÉRIA: Megtelt a pozsonyi Szabadság tér a tüntetőkkel

Augusztusban is 4,97 százalékos volt a munkanélküliség Szlovákiában

Galéria: Íme a tíz város, amelyet elözönlenek a turisták

Fico: Manipulálják a közvélemény-kutatásokat

DAC: ismét győzni kell

Navigare necesse est

Legfrissebb galériák
Olvasta már?