PR CIKKEK

8 érv, ami a VAM-rendszer mellett szól

Szlovákiában átlagban 4 autót lopnak el naponta. Ha ön úgy gondolja, nem kell aggódnia amiatt, hogy autóját ellopják, mert többnyire garázsban parkol, gépjárműve GPS-nyomkövetővel, esetleg riasztóval van ellátva, téved. Egyik sem garantálja, hogy gépjárművét nem tulajdonítják el. Ha szeretné elkerülni a lopást, érdemes lopásgátló rendszerrel felszerelnie autóját.
ÚJ SZÓ ONLINE

2019. július 30. 09:06

Íme, nyolc érv, amiért érdemes a VAM-rendszert választani:

  1. A zárásblokkolók és kódolvasók hatástalanok vele szemben

Az elektronikus és mechanikus rendszerek kombinálásával a VAM-rendszer ellenáll mindenféle zárásblokkolónak és kódolvasónak.

  1. Hatástalan vele szemben a motor vezérlőegységének, műszerfalának, gyújtáskapcsolójának cseréjére, valamint a pótkulcs használata is

A VAM-rendszer részben mechanikusan is védi a járművet, ezért autója az efféle módszerekkel szemben is védett.

VAM

  1. A kombinatorika és az egyszerűség elvén működik

Minden jármű biztonsági rendszerének beszerelése egyedi. Ennek köszönhetően a tolvajoknak még nem sikerült kijátszaniuk a rendszert.

  1. 20 év alatt egyetlen VAM-rendszerrel ellátott járművet sem tulajdonítottak el

A VAM-rendszerrel autója biztonságban van. Ezt a statisztikák is megerősítik. A tolvajok ugyan megpróbáltak 500 ilyen rendszerrel ellátott autót ellopni, ám egyszer sem jártak sikerrel.

  1. Véd a vontatással és keréklopással szemben is

A VAM-rendszer kiegészítő moduljai a VAM ODŤAH és a VAM AKUSTIK, amelyek megvédik gépjárművét az illetéktelen manipulációtól.

  1. Nem terheli az akkumulátort

Más biztonsági rendszerektől eltérően a VAM-rendszer nem terheli az akkumulátort. Ezért még akkor sem kell amiatt aggódni, hogy az lemerül, ha autóját hosszabb ideig nem használja.

VAM

  1. Bármilyen gépjárműbe beszerelhető

A VAM-rendszer 2000 után gyártott minden személygépkocsiba, motorkerékpárba, tehergépkocsiba vagy munkagépbe is beszerelhető.

  1. 5 kirendeltség Szlovákiában

A VAM-rendszer kirendeltségeit megtalálja Dél-Szlovákiában – Pozsonyban, Nyitrán, Garamkálnán, továbbá Zsolnán, Lemesen és az Eperjesi járásban.

A VAM-rendszerről a www.autoalarm-vamos.sk weboldalon többet is megtudhat. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Merkel a Kuciak-gyilkosság ügyében folyó nyomozásról kérdezte Čaputovát

Fico szakértőbb a szakértőknél

VIDEÓ: Ledózerolták a kuncsaftjaira támadó albán vendéglős éttermét

20 fokos hőmérséklet-különbség volt az északi és a délkeleti országrész között

24 óra a sérült gyerekekért

Jelentősen romlott a Titanic állapota

Legfrissebb galériák
Olvasta már?