Panoráma

Traktorral tapostak szét egy emberölő tigrist Indiában

Újdelhi | Traktorral tapostak halálra falusiak az indiai Uttar Prades államban egy tigrist, amely megölt egy mezőgazdasági munkást.
MTI

2018. november 5. 09:38

(Illusztráció - TASR/AP-felvétel

A falusiak bekerítették a nőstény állatot, és amikor megpróbált kitörni, egy traktorral eltaposták. Az eset vasárnap este történt a Dudhva Tigrisrezervátumban. A falusiak szerint a megölt tigris tíz nappal korábban megsebesített egy fiatalt is.

India nemzeti állatának elpusztítása védett területen bűncselekménynek számít, ezért a hatóságok feljelentést tettek.

Mahárástra államban pénteken egy nagyszabású hajtóvadászat után végeztek egy Avni néven emlegetett nőstény tigrissel, amelyet 13 emberrel végzett.

A helyi erdészet 200 embere kamerákkal, drónokkal, kutyákkal és sárkányrepülővel három hónapja vadászott a hatéves nőstényre, amely a Ralegaon-erdő közelében ölt embereket 2016 júniusa óta.

A legfelsőbb bíróság szeptemberben engedélyezte az állat kilövését annak ellenére, hogy két kölyköt nevelt. Elejtése megosztotta a közvéleményt, az állatvédők szerint elég lett volna befogni, a magukat fenyegetve érző falusiak viszont örömünnepet ültek a tigris megölésének hírére.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Már ketten meghaltak Nyitrán influenzában

Frissítve

Kiska: a KTAG elleni eljárás Fico bosszúja

VIDEÓ: Beintett a rendőröknek, majd megpróbált meglépni előlük

Le kell bontani a szeredi hidat

Közbeszerzési törvényt sértettek Ógyallán

Bugár már unja, hogy neki kell kibékítenie a köztisztviselőket

Legfrissebb galériák
Olvasta már?