Panoráma

Részletes beíratási eredmények a szerdai Új Szóban!

Az Új Szó szerdai nyomtatott kiadásában, a Szülőföldünk mellékletben táblázatban, tételesen közöljük, hány kiselsőst írattak a szülők az egyes magyar iskolákba, és az olvasók megtalálják a tavalyi számadatokat is. Tovább folyik a huzavona a lévai kórház körül, most már az ott működő gyógyszertárak miatt is. Erről is részletesen írunk a szerdai számban.
ÚJ SZÓ ONLINE

2010. március 2. 18:07

a

Ján Drgonec alkotmányjogász szerint a vagyoneredetről szóló törvény elfogadása veszélyesebb lenne, mint gyufát adni a gyerekek kezébe. Az alkotmányjogásszal készült interjút megtalálják az Új Szó szerdai lapszámában.

A gazdasági rovatból kiderül, 90 millió euró fordítható a lakások hőszigetelésére.

Bemutatjuk az azt boncolgató tanulmánykötetet, hogy valóban Boticelli festette-e a 2007 nyarán, az esztergomi érseki palotában felfedezett freskót.

A Digitália mellékletben a többi közt arról olvashatnak, hogy tavaly tovább nőtt az internetes adatlopási próbálkozások száma.

Támogassa az ujszo.com-ot

Nehéz időkben van a legnagyobb szükség gyors, megbízható tájékoztatásra. Jövőnkről, biztonságunkról, egészségünkről csak hiteles információk birtokában dönthetünk. Az ujszo.com ezért dolgozik. A gazdaság megroppanásával ugyanakkor hirdetési bevételeink csökkennek.

Ahhoz, hogy továbbra is fontos információkkal tudjuk segíteni olvasóink döntéseit, nélkülözhetetlen marad a szerkesztőség alapos, összehangolt munkájának fenntartása. Hisszük, hogy most van a legnagyobb szükség ránk.

Ezért kérjük olvasóinkat, ha lehetőségük van rá, támogassák az ujszo.com működését. Számítunk Önökre! Önök is számíthatnak ránk! Ha támogatna bennünket, kattintson az alábbi gombra! Köszönjük.

Támogatom
Önnek ajánljuk
Andrej Doležal

Jobban odafigyelnek majd a külföldről hazaérkezőkre

időjárás meleg

Kellemes, enyhe nyári időnk lesz kedden

allergia

Öt év múlva mindenki allergiás lehet

Frissítve

Afrikai sertéspestisben pusztult el két állat egy ágcsernyői háztájiban

galántai asztalitenisz

Jövőre is extraligások a galántaiak

koronavírus rendőrség határ

24 óra alatt 64 444 gépkocsi hajtott be Szlovákia területére

Legfrissebb galériák
Olvasta már?
logo

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

logo 18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.