Panoráma

Miről ír a holnapi Új Szó?

ÚJ SZÓ ONLINE

2018. május 16. 16:21

Depresszióval küzdenek, nem hisznek magukban, és csaknem felük nem meri megfogni partnere kezét nyilvános helyeken. Nagyon sok köztük a katolikus. Az eddigi legnagyobb felmérés készült el a szlovákiai LGBT-közösségről. Részletek a csütörtöki Új Szóban.

Nagy felháborodást keltett az a közösségi portálon megjelent fénykép, amelyen az látszik, hogy gombák nőnek a galántai kórház mellékhelyiségében. A kórház elnézést kért és rendbe tette a toalettet. Részletek a Régió rovatban.

A Kultúra oldalon előzetest olvashatnak a Szlovák Nemzeti Színház Eurokontext elnevezésű fesztiváljáról, melyen vendégszerepel a Magyar Nemzeti Balett Bartók Tánctripchon című előadásával

A Sport rovatban értékeljük a szlovák jégkorong-válogatott szereplését a dániai világbajnokságon. Azt is sorra vesszük, hányféle végkimenetele lehet még végkimenetele a labdarúgó Fortuna Liga felsőházának.  

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk