Indul az Új Szó videós tehetségkutatója!

tehetségkutató

Videópályázatot hirdetünk tehetséges videós fiatalok számára, akik szívesen bemutatnák munkájukat az ujszo.com havi több mint félmillió egyedi felhasználójának. A legjobb pályamunkát készítő fiatal az Új Szó szerkesztőségének gyakornokaként tovább fejlesztheti videós tudását. 

A versenybe 16 és 25 év közti fiatalok nevezhetnek. A pályamunkákat szakmai zsűri díjazza. A zsűri által legjobbnak ítélt 3 videó és a közönség által legjobbnak ítélt videó készítői pénznyereményben részesülnek. A legjobb pályamunkát beküldő fiatal az Új Szó szerkesztőségének gyakornokaként további érdekes témákat dolgozhat fel és tanulhat a szerkesztőség tagjaitól.

Szabályok: 

 • A nevező életkora nem lehet kevesebb 16 évnél és nem lépheti át a 25 évet. 
 • Nevezni minimum 2 és maximum 5 perces videókkal lehet. 
 • Minden nevező maximum 1 pályamunkát adhat le. 
 • Beküldési határidő: május 31., 24:00-ig.
 • A pályamunkákat a lejjebb található kérdőíven keresztül lehet beküldeni.
 • Témakörök: egy-egy megoldandó, sokakat foglalkoztató probléma feltárása a környezetünkben, kisriport egy-egy ambiciózus közösségről, egy-egy érdekes személyiség bemutatása, egy-egy különleges építészeti, természeti érték egyéni látásmódú bemutatása, egy-egy akció végigkövetése figyelmet vonzó feldolgozásban. A műfaj: történetmesélés.
 • Eredményt két kategóriában hirdetünk: zsűridíj és közönségkedvenc.
 • A szakmai zsűri a pályamunkákat 1-től 10 pontig terjedő skálán értékeli. A zsűritagok pontjait összeadva alakul ki a végleges sorrend. Holtverseny esetén a végleges sorrendet a főszerkesztő határozza meg. 
 • A közönségszavazást az ujszo.com-on hirdetjük meg a beküldési határidőtől számított 15 napon belül.

A szakmai zsűri tagjai: Nyerges Csaba, az Új Szó főszerkesztője, Molnár Csaba, a Pressburg című sorozat rendezője, Récsei Noémi, az RTVS magyar adásának műsorvezetője és Száraz István video production manager, a News and Media Holding munkatársa.

 • A szakmai zsűri 3 díjazottja pénznyereményben részesül. 1. helyezett 250€, 2. helyezett 100€, 3. helyezett 50€. A közönségdíj győztese 250€ pénznyereményben részesül. A zsűri és a közönség által által legjobbra pontra értékelt pályamunka készítője gyakornoki állást kap az Új Szó pozsonyi szerkesztőségében. A gyakornoki állás pontos lebonyolításának részleteit a győztes igényeihez és lehetőségeihez igazítjuk. 
 • A kiadó megtagadhatja bármely pályamunka közzétételét, ha az sértő vagy félrevezető tartalommal bír. 
 • A hivatalos versenykiírás ezen a linken megtekinthető.

Nevezés

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?