Panoráma

Horoszkóp szombatra

Ha ön a Bika jegyében született, ne engedje ki a tüskéit, ha valaki érzelmileg szeretne közeledni önhöz. Engedje, hogy szeressék! Horoszkóp szombatra.
ÚJ SZÓ ONLINE

2013. január 19. 08:00

 

Kos (III. 21.–IV. 20.)
Anyagi helyzete javuló tendenciát mutat. Ennek tudatában ismét költekezni kezd, bár csak kisebb mértékben, de még azt sem kellene. Gondoljon a szűkebb napokra! Igazán boldog lehet, párja előzékeny és elhalmozza a szeretetével, figyelmességével. Bár ami azt illeti, ön is maximálisan viszonozza az érzéseit! 
 
Bika (IV. 21.–V. 21.)
Ne engedje ki a tüskéit, ha valaki érzelmileg szeretne közeledni önhöz. Engedje, hogy szeressék! Figyelmességével, szellemességével gyorsan megszeretteti magát az emberekkel. Csak egy baj van: kételkedik saját magában, tehetségében. Több önbizalomra lenne szüksége. Munkahelye miatt nem kell aggódnia!
 
Ikrek (V. 22.–VI. 21.)
Könnyen megnyílik az emberek előtt, ugyanakkor segítőkész és előzékeny. Kiáll mások igazáért, amiért megbecsülik. Párkapcsolata mély és őszinte érzéseken alapul. Nem tudják eltántorítani terveitől, szándékaitól. Bár mostanáig néha sikerült, de most ne hagyja! Ami elsőre bevillan, az az igazi irány.
 
Rák (VI. 22.–VII. 22.)
Egy kapcsolat van kialakulóban, s bár vonzalmat érez az illető iránt, ugyanakkor kicsit még bizonytalan. Ez az egész azt jelzi, hogy magánéletében komoly változásokra kell felkészülnie. Mindenképpen optimistán kell viszonyulnia ehhez a párkapcsolathoz. Senki által se hagyja magát felidegesíteni!
 
Oroszlán (VII. 23.–VIII. 23.)
Egy régi ismerőse tiszteletlenül viselkedik önnel szemben. Elképzelhető, hogy csupán fel akarja hívni magára a figyelmét, s most is csak erről lenne szó. Nem szabad meggondolatlanul ítélkezni mindenről, mert emiatt számos kellemetlenség érheti. Tehát hagyja ezt a napot olyan jól eltelni, ahogy kezdődött! 
 
Szűz (VIII. 24.–IX. 23.)
Egyik ismerőse segítségével sikerült új pénzszerzési forrásra lelnie. Jól is jött már, mert ugyancsak rosszul állt anyagilag. De mint tudja, a megpróbáltatások növelik a tűrőképességet. Még az is elképzelhető, hogy önkéntes munkát vállal. Az elégedettség érzése kellemes történések, érdekes apróságok észrevételéből ered.
 
Mérleg (IX. 24.–X. 23.)
Elsősorban meg kellene jobban ismernie az ön körül élők érzéseit és szándékait ahhoz, hogy minden nehézség nélkül megbocsássa nekik, amit és ahogy mondanak, valamint tesznek. Ha ezeket elrendezte, utána egyértelmű lesz minden, s ügyesebben és precízebben tudja megvalósítani céljait!
 
Skorpió (X. 24.–XI. 22.)
Nem kell ennyire spórolnia, nem áll olyan rosszul anyagilag! Munkáját viszont nagyban megkönnyítené és óriási terhet is levenne a válláról egy új és korszerű berendezés, számítógép. Minden nap keményen dolgozik, képes még a hétvégét is munkával tölteni. Ne feledje: pihenésre még magának is szüksége van!
 
Nyilas (XI. 23.–XII. 21.)
Válaszút elé érkezett. Kétesélyes a helyzet, bár mindkettő mellett és ellen is számtalan érv szól. Újat kipróbálni legtöbbször kockázatos dolog, de felettébb jó érzés, ha sikerül. Mára már bonyolulttá vált a helyzet ön körül. Gondolja át, hogy nincs-e olyan valakinek a környezetében, aki ártani akar önnek.
 
Bak (XII. 22.–I. 20.)
Ön sosem volt az az egyén, aki mellett csak úgy elmennének az emberek, de most még önmagán is túltesz, amivel hatalmas kavarodást okoz maga körül. Egész lényéből árad a szeretet, a szimpátia és az érzékiség. Ebből, ha ügyes, még szerencsét is kovácsolhat nem csak magának, de egész családjának. 
 
Vízöntő (I. 21.–II. 19.)
Úgy a munkahelyén, mint a magánéletében szerencsés nap vár önre. Élvezzen ki minden pillanatát, mint tudjuk, a jó dolgok gyorsan elillannak. Ha mindenképpen vezetnie kell, nem árt az óvatosság. Kollégái, barátai gyakran fordulnak önhöz segítségért. Hallgassa meg őket, emiatt is könnyebbnek érzik magukat.
 
Halak (II. 20.–III. 20.)
Nagyon jó a kommunikációs készsége, szinte minden területen képes sikert elérni. Ahogy érvel, azt tanítani kellene, s gondolatait egyenesen és félreérthetetlenül fogalmazza meg. Érzelmi életében változásra számíthat, s hogy milyen irányba halad tovább, az egyedül önön múlik. 
 
Önnek ajánljuk
A Szlovák Posta Andrej Kiska képmásával készít bélyegeket

Kiska szerint a 13. nyugdíj kampányfogás

OTP Bank

Tudjuk, melyik bankhoz kerülhetnek az OTP ügyfelei

Ki lakott itt? – Békés napok a majorban

Ki lakott itt? – Békés napok a majorban

dac

Csak döntetlenezett a DAC a tavaszi nyitányon

Örülni tud olaszul is, bánkódni csak magyarul

Örülni tud olaszul is, bánkódni csak magyarul

L. Kiss Ibolya

„Könnyű ítélni a felületesnek, de mily nehéz, ki a szívet kutatja” – L. Kiss Ibolya élete és művei

Legfrissebb galériák
Olvasta már?

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.