Panoráma

Horoszkóp péntekre

A Kosnak fel kellene hagynia a munkamániájával, mert a végén rámegy a kapcsolata is. A pénteki horoszkóp - a más jegyben születetteknek is.
ÚJ SZÓ ONLINE

2013. január 18. 08:11

Kos (III. 21.–IV. 20.)
Fel kellene hagynia a munkamániájával, mert a végén rámegy a kapcsolata is. Nem helyes, hogy elhanyagolja partnerét, mert sok munkát vállal magára. Ha jól beosztja az idejét, akkor összhangba tudja hozni magánéletét és a karrierjét.

Bika (IV. 21.–V. 21.)
Szerencsecsillagának köszönhetően kellemesen alakul a napja. Olyan információ birtokába jut, mely segítségével nagy lehetőség nyílik meg ön előtt. Sokkal derűlátóbbnak kell lennie, s tegye azt, amit helyesnek és indokoltnak tart.

Ikrek (V. 22.–VI. 21.)
Megszokott tempóban tudja végezni a dolgát. Nem kell minden egyes határozatát másokkal megbeszélnie, elvégre önállóan dolgozik. Kapcsolata rendeződni látszik párjával, de egy kellemes hétvége kettesben sem ártana.

Rák (VI. 22.–VII. 22.)
Sokkal lobbanékonyabb, idegesebb, mint máskor. Munkahelyén nem várt nehézségek, problémák adódnak, s nehezen talál megoldást rájuk, és az sem biztosíték arra, hogy ön lesz a nyerő. Ne legyen szomorú! A szerencse forgandó!

Oroszlán (VII. 23.–VIII. 23.)
A mai programja a rendteremtés lesz. Talán éppen a lakását szeretné rendezgetni, de elképzelhető, hogy kapcsolatait kellene tisztábban látnia. Mindkettőre szüksége lenne, mivel elég kaotikus, kusza ön mellett az élet.

Szűz (VIII. 24.–IX. 23.)
Úgy magánéletében, mint munkahelyén problémái vannak. Szeretne váltani, de elképzelése sincs a hogyanról. Emiatt egyre ingerültebb, feszültebb. A megoldás az lenne, ha büszkeségét félretenné, és végre segítséget kérne szeretteitől.

Mérleg (IX. 24.–X. 23.)
Anyagi helyzete nem úgy alakult, ahogy elképzelte. Még a szerencsejátékkal is kísérletezik, s a megoldást kitartással és baráti segítséggel – akikre mindig mindenben számíthat – végül megtalálja.

Skorpió (X. 24.–XI. 22.)
Hosszú távon nem fogja bírni azt az iramot, amelyet diktál magának és munkatársainak, akik nehezen tudják követni. Nem kell azért aggódnia, hogy esetleges lazítás miatt elveszítheti azt a funkciót, amit kivívott magának!

Nyilas (XI. 23.–XII. 21.)
Csodálkoznak kollégái, hogy még nem unja az állandó rohanást minden reggel, hogy időben beérjen munkahelyére. Talán, ha idejét jobban beosztaná, vagy korábban felkelne! Munkával kapcsolatos teendőit sem ártana rendszerezni.

Bak (XII. 22.–I. 20.)
Jól érzi magát a bőrében. Majd kicsattan az egészségtől és az életerőtől. Terveit legtöbbször megvalósítja, mivel nem álmodozó típus, hanem két lábbal áll a földön. Örül, mert szeretteivel végre rendeződött a kapcsolata.

Vízöntő (I. 21.–II. 19.)
Hatalmas energiát érez magában, s emiatt minden komolyabb erő kifejtése nélkül meg tudja oldani feladatát. A munka mellett észrevehetné az élet szépségeit is. Most konkrétan a párkapcsolatát rendezhetné.

Halak (II. 20.–III. 20.)
Nem áll meg az ötletadásnál, önnek azt meg is kell valósítania, amit a legtöbbször sikerül is. Munkatársaival a kapcsolata nem felhőtlen, tegye meg feléjük az első lépést. Ideje lenne révbe érnie! Romantikus vacsora várja.
 

Önnek ajánljuk
Ján Kuciak

Két éve ölték meg Kuciakot

Mojmír Mamojka

Mamojka egyelőre marad

Robert Fico

Fico nem kíván egyebet, csak 2,99 százalékot a Hídnak

Jana Cigániková

VIDEÓ: Elszabadultak az indulatok – már a középső ujjukat mutogatják egymásnak a képviselők a parlamentben

Kucsera Miklós

Vágsellyei győzelem az érsekújvári régióderbin

hh

Férfimese a nagybetűs nőről

Legfrissebb galériák
Olvasta már?

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

Új Szó logo 18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.