Újjávarázsoltuk az ujszo.com-ot

ujszo.com

Gyorsabb, szebb, áttekinthetőbb és gazdagabb. A megújult ujszo.com mától az öné is, összegyűjtöttük az előnyeit.

Húsz éve már, hogy az Új Szó felköltözött a világhálóra: 1997-ben a ma már viccesen hangzó www.internet.sk/ujszo címen lehetett először az egyetlen szlovákiai magyar napilap cikkeit online is olvasni. Azóta egy teljeskörű hírszolgáltatóvá nőtte ki magát az ujszo.com, amely ma a legtöbb látogatót vonzó szlovákiai magyar hírportál. Most pedig eljött az ideje az újabb fejlesztésnek. Az ujszo.com mától kívül-belül megújult. Hogy miért lesz jobb?

Gyorsabb
Untatta, hogy a kvízek kitöltésekor hosszú másodpercekig kell várni, amíg kérdésről kérdésre ugrik? Vagy a fotógaléria nézegetése közben ásítozott nagyokat? Az új portál tekintettel lesz az olvasók drága idejére és idegeire. Minden sokkal gördülékenyebb lesz ezentúl. 

Szebb
Ha érdekelték is a cikkek, de kiábrándítónak találta a külcsínt? Mostantól nagy képekkel és ütős dizájnnal várjuk portálunkon, a cikkolvasás tehát ezentúl vizuális élmény is lesz. Mutogassa legszebb cikkeinket ismerőseinek is, például ezt:
 

Áttekinthetőbb
Nem találta a portálon a híreket, amelyek igazán érdekelték volna? Mostantól sokkal nagyobb rend lesz az ujszo.com-on, több ajánlóval, tematikusan csoportosított hírblokkokkal várjuk.

Gazdagabb
Nem találta elég szórakoztatónak az ujszo.com-ot? Az alaphíreken túl több kikapcsolódásra is vágyott? Mostantól több új rovat is kifejezetten az ön szórakoztató tájékoztatását szolgálja. Az új portál tehát nemcsak külsőben változik meg, tartalmilag is többet nyújt. Például ilyesmiket:

HOPPÁ-hírek

Archívum
Korábbi cikkeink természetesen nem tűntek el, csak épp archiváltuk őket, de továbbra is olvashatóak az archivum.ujszo.com oldalon, és a keresőprogramok is elvezetnek hozzájuk. Ugyanígy továbbra is olvasható a Vasárnap és az Utazz online magazinunk is:

VASÁRNAP

UTAZZ

Kommentek
Új portálunkon Facebookon keresztül fűzhet kommentárokat az egyes cikkekhez. Korábbi kommentálási szabályzatunk továbbra is érvényes:

KOMMENTSZABÁLYZAT

Fogadja szeretettel a megújult portált, kedves olvasó, előrehozott karácsonyi ajándékunkként. Mi nagy élvezettel dolgoztunk rajta, bízunk benne, ön legalább ekkora élvezettel fogja használni. Ha pedig bármilyen észrevételt megosztana velünk az új portál kapcsán, küldje az online@ujszo.com címre. Újságolja el minél több ismerősének is, hogy az ujszo.com tett egy nagy lépést az olvasók felé.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?