Panoráma

Folytatódik a „Gazdag advent a Kauflanddal” játék

ÚJ SZÓ ONLINE

2017. december 7. 18:09

2. hét: Csatlakozzon ön is akarácsonyi játékunkhoz! Amellett, hogy jókat eszik, akarácsonyt is gazdagabbá teheti.

A karácsony fogalmát legtöbben a családi kényelemmel, békével, pihenéssel és nem utolsó sorban a finom ételekkel kötjük össze. Annak ellenére, hogy napjainkban újra divatba jött a hagyományokat követő főzés, többségünknek még sincs ideje anyáink és nagyanyáink finomságait otthon elkészíteni, és inkább karácsonyi vásárokban kóstoljuk meg ezeket. Sajnos így az előző generációk által ránk hagyott örökség elveszik. Ezért idén próbáljunk meg finom karácsonyi ételeket varázsolni az ünnepi asztalra, hogy a hagyományos adventi ételek receptjei ne merüljenek feledésbe.   

[[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"296463","attributes":{"alt":"","author":"","class":"media-image","height":"300","style":"width: 300px; height: 300px; margin-left: 135px; margin-right: 135px;","title":"","typeof":"foaf:Image","width":"300"}}]]

Ehhez a Kaufland üzletlánccal közösen mi is szeretnénk hozzájárulni. A Gazdag advent a Kauflanddal játékunk második fordulója csak önre vár. Mindössze annyit kell tennie, hogy a hagyományos magyar adventi ételek elkészítéséhez a Kaufland K-Classic termékcsaládból választ alapanyagokat, és Kaufland vásárlási utalványt vagy Új Szó-előfizetést nyerhet a 2018-as évre, több mint 1000 € értékben. Idén adventkor tehát azon kívül, hogy jókat eszik, igazán gazdag karácsonya is lehet. A játék második fordulójának témája a karácsonyi főétel. Az Új Szó mai kiadásából többet is megtudhat. Ne késlekedjen, csatlakozzon a játékhoz még ma!

Reméljük ezzel is hozzájárulhatunk ahhoz, hogy a közelgő ünnepeket mindannyian nyugodtan tölthessük el családunk körében. Hagyományos receptjeinkkel, finom ételekkel még szebbé varázsolhatjuk az ünnepeket.  

Önnek ajánljuk