Csiszár visszavonul

<foto>15_1.jpg..Csiszár: szinte állandóan ideákat kergettem...Fotó: internet..left</foto>Budapest. Eltűnik a képernyőről Csiszár Jenő. Még nem tudja, hogy mennyi időre, de most úgy érzi, elege van. Fáradt, illetve ahogyan ő mondja: megfáradt. Vele együtt búcsúzik a csiszár.hu című éjszakai műsor is.

Csiszár: szinte állandóan ideákat kergettem.Fotó: internetBudapest. Eltűnik a képernyőről Csiszár Jenő. Még nem tudja, hogy mennyi időre, de most úgy érzi, elege van. Fáradt, illetve ahogyan ő mondja: megfáradt. Vele együtt búcsúzik a csiszár.hu című éjszakai műsor is.

Csiszár Jenő hétfőtől bizonytalan időre visszavonul a képernyős szerepléstől. Mint mondta, az ok prózaian egyszerű: fáradtság és megfáradtság. A tv2 tavalyi évadjának egyik, sokak által médiatörténeti jelentőségűnek mondott, bár rétegműsornak számító csiszár hu, illetve számos sikeres egyéb televíziós és rádiós produkció műsorvezetője már több hónapja foglalkozik a visszavonulás gondolatával. „Úgy érzem, a jelenlegi hazai média nem feltétlenül az a közeg, amelyben élnem és dolgoznom kellene” – mondta. „Tudomásul kell vennem: a szakmában eltöltött majd tíz év alatt szinte állandóan ideákat kergettem. Hittem benne, hogy a tiszta tehetség, a munkabírás és a szabad szellem elegendő, hogy valaki, ha nem is maradandót, emlékezeteset alkosson. Egy ideje szomorúan tapasztaltam, hogy az általam hitelesnek tartott arcok eltűntek a képernyőkről, s akik a helyükre kerültek, fényévekkel elmaradnak mögöttük. A szakma lezárult, konzervatívabb lett, mint valaha, ez pedig ahhoz vezetett, hogy az általam irányított produkciókban is elkezdtem rosszul érezni magam. A magyar média egy piti szemétdomb, egy csomó piti kakassal” – mondta.

Csiszárt egyébként szerződése még 2002 áprilisáig köti a tv2-höz. „Bár megtehették volna, nem gördítettek akadályt távozásom útjába” – mondta a műsorvezető. Csiszár egyelőre nem tudja, lesz-e kedve a kamerák elé állni. Valószínűleg a jövőben is foglalkozik majd rádió- és tévéműsorok készítésével, de nem saját magára, hanem fiatal tehetségek felfedezésére helyezi a hangsúlyt.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?