6 jel, melyek elárulják, hogy valaki szerelmes belénk

szerelem

A szerelem útjai kifürkészhetetlenek, a vonzalom jelei gyakran alig észrevehetőek. Mégis van néhány jelzés, amelyek segíthetnek megfejteni, hogy valaki valóban szerelmes-e belénk.

1. Testbeszéd és tekintet

Néha nehéz megállapítani, hogy valaki kedvel-e minket, mert mindenki másképp fejezi ki az érzéseit és a rokonszenvét. A szemkontaktus és a testbeszéd azonban olykor sokkal kifejezőbb, mint a szavak. Az illető, akiről szeretnénk kideríetni, hogy érez-e irántunk valamit, gyakran, sőt szinte állandóan legelteti rajtunk a szemét, s ha belépünk a helyiségbe, azonnal ránk néz? Ez bizony nem véletlen.
Az őszinte és gyakori mosoly is elárulja a szeretet érzését. Ráadásul, ha gyakran közeledik hozzánk, vagy ha keresi a testi kontaktust, az apró érintések is árulkodó jegyek lehetnek!

2. Figyelmesen hallgat

Ha kérdezősködik az életünkről, figyelmesen hallgat, és megjegyzi a részleteket, az az őszinte érdeklődés jele lehet. Ha szeret minket, akkor az érzelmeinket is képes lesz megfejteni, és megérzi, ha valami zavar.

3. Tükrözi a testbeszédünket

Aki szeret minket, az nem fog habozni, hogy tükrözze a tetteinket, gesztusainkat, gondolkodás nélkül, automatikusan leutánozhatja a testbeszédünket, vagy akár a szavainkat is megismételheti – ezek mind az irántunk érzett szerelem tudat alatti megnyilvánulásai. Amikor keresztbe tesszük a lábunkat, akkor „Ő” is keresztbe teszi? Amikor iszunk egy kortyot, akkor „Ő” is felemeli a poharát? A tükrözés jó jel!

4. Elsőbbséget élvezünk

Aki szerelmes belénk, az csak ránk figyel, és mindig megadja nekünk azt az időt, amire szükségünk van! Ha azt vesszük észre, hogy a barátaival, a sporttal vagy a hobbijával szemben minket részesít előnyben, az igazán jelzésértékű!

5. Soha nem ítélkezik felettünk, hanem dicsér minkek

Aki szerelmes belénk, az mindig támogatni fog, és soha nem ítélkezik felettünk. Megpróbálja majd konstruktívan megoldani a problémáinkat. Elfogad minket minden jó tulajdonságunkkal és a hibáinkkal együtt. És támogatni fog minket!

6. Örül a sikereinknek

Ha valaki szeret minket, büszke ránk, és szeretné, ha mindenki tudna az egyediségünkről. Örülni tud az eredményeinknek és a képességeinknek, és nem fog habozni, hogy megossza azokat másokkal.

(Pluska)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?