2002-ES KRONOLÓGIA

Január 6. A gútai körzeti rendőrparancsnokság igazgatója halálos közúti balesetet okozott a városban, amikor elütött egy kivilágítatlan kerékpáron közlekedő nőt. Az asszony a helyszínen belehalt a sérüléseibe. Peter K. vérében 1,33 ezrelék alkoholt találtak.
Január 7.

Január 6. A gútai körzeti rendőrparancsnokság igazgatója halálos közúti balesetet okozott a városban, amikor elütött egy kivilágítatlan kerékpáron közlekedő nőt. Az asszony a helyszínen belehalt a sérüléseibe. Peter K. vérében 1,33 ezrelék alkoholt találtak.

Január 7. A Trencséni Kerületi Rendőr-főkapitányság nyomozóhivatalának igazgatóhelyettese s egyben az erőszakos bűncselekmények kerületi vizsgálati osztályának vezetője 1,23 ezrelék alkohollal a vérében Príles község (Illavai járás) közelében elütött egy 28 éves helybéli nőt és annak 14 esztendős fiát. Mindketten a helyszínen életüket vesztették.

Január 15. Egy ittas rendőr a Kassához közeli Šebastovcén egy parkoló autóbusznak ütközött. Az ugyancsak rendőr utastársa súlyosan megsérült a baleset során, míg ő csak kisebb sérüléseket szenvedett. 1,99 ezrelék alkohol volt a vérében.

Január 17. Egy ittas rendőr részeg gyalogost ütött el Breznóbánya Garam-hídján. A rendőr nem nyújtott segítséget a súlyosan megsérült férfinak, hanem továbbhajtott. A helyszínre érkező rendőrök a gyalogost már halva találták, s közel egy kilométernyire a rendőr üres gépkocsijára is rábukkantak. Az alkoholszonda 1,94 ezreléket mutatott.

Február 2. Róbert L., az eperjesi körzeti rendőrparancsnokság főtörzsőrmestere, a Rendőrakadémia hallgatója a saját gépjárművével elgázolt egy nyugdíjas asszonyt, akinek jobb lábszárát amputálták. 1,4 ezrelék alkoholt mértek a főtörzsőrmester vérében.

Február 2. Milan D., a galgóci járási rendőrparancsnokság belső ellenőre saját gépkocsijával nem adott előnyt egy motorkerékpárosnak. A 19 éves fiú a baleset közben könnyebben megsérült. Milan D. elsősegélyt nyújtott a fiatalembernek, a helyszínen maradt, amíg a riasztott mentők meg nem érkeztek, ám a kollégáit már nem várta meg, tizenhat órával később jelentkezett a rendőrségen.

Február 9. Peter O., a Pozsonyi Kerületi Rendőr-főkapitányság tisztje a Bánovce nad Bebravou közelében ittasan letért az úttestről és az árokba futott. Utastársa súlyosan megsérült. A részegség mértékében ő „viszi el a pálmát”, mert 3,8 ezrelék alkoholt mértek a vérében.

Március 14. A Pozsonyi Kerületi Rendőr-főkapitányság rendőre 1,44 ezrelék alkohollal a vérében egy teherautónak ütközött. Elmenekült a helyszínről, de hamarosan otthonról előállították.

Március 17. Igor B. rendőr a szolgálati idején kívül Modoron a saját Mercedesével egy gépkocsinak ütközött. Személyi sérülés nem történt, de a rendőr ebben az esetben is részeg volt (1,42 ezrelék).

Március 29. Az iglói vámügyőrség 21 éves alkalmazottja szolgálaton kívüli időben egy jaklovcei (Gölnicbányai járás) vendéglő előtt egy parkoló autónak ütközött. Az alkoholszint: 1,92 ezrelék.

Május 20. Malackán a határrendészet 22 éves főtörzsőrmestere, Michal Šamaj részegen (1,72 ezrelék) egy villanyoszlopnak ütközött, miközben két utastársa a helyszínen szörnyethalt.

Május 21. Miroslav Kmeť főhadnagy, a Besztercebányai Kerületi Rendőr-főkapitányság 47 éves alkalmazottja szolgálaton kívül Besztercebányán a saját kocsijával egy parkoló autónak ütközött. A vérében 3,11 ezrelék alkoholt találtak. Peter Zajac országos rendőrfőkapitány tegnap megerősítette, hogy az autóban – az ilyen esetekben leváltható – felettese is ott ült. (SITA, korp)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?