Beerschot és Szocsi helyett a DAC-ot választotta

DAC
Felcsút |

Dominik Kružliak a rózsahegyi együttestől – állítólag 500 ezer euróért – igazolt a DAC futballcsapatához. A 22 esztendős középső védővel Felcsúton beszélgettünk.

Mikor keresték meg a dunaszerdahelyiek?

Már két hónappal ezelőtt a menedzserem jelezte, hogy a DAC szívesen látna. A múlt héten vált intenzívebbé a dolog, felvettem a kapcsolatot a csallóközi klub vezetőivel. Személyesen tárgyaltam Jan Van Daele sportigazgatóval és Peter Hyballa vezetőedzővel. Felvázolták a klub vízióját, ami nagyon tetszett, gyorsan megegyeztünk, és négyéves szerződést írtam alá. Szerencsére a rózsahegyiek is áldásukat adták, így kerültem a DAC-hoz. Az is sokat nyomott a latban, hogy a DAC élcsapat, amely a ligában a legjobb szurkolótáborral rendelkezik.

Voltak más kérői is?

Konkrét ajánlatom volt a belga Beerschottól és a Szocsitól, az orosz klub esetében a rózsahegyi vezérkar kevesellte az értem felajánlott összeget. Végül a DAC mellett döntöttem, ahol kiválóak a feltételek, gyönyörű az új stadion, és fantasztikus az akadémia.

Milyenek az első benyomások?

Nagyon kedvezőek, gyorsan befogadtak a srácok. A korosztályos válogatottból ismertem Šatkát, Koštrnát és Čmelíket, ők segítettek a beilleszkedésben. Játékommal igazolni akarom, hogy jól döntöttek a dunaszerdahelyi vezetők, amikor szerződtettek.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?