Mégsem hőszigetelik a városháza épületét Érsekújvárban

Érsekújvár |

<p>Pályázat útján 570 ezer eurót kapott Érsekújvár önkormányzata a minőségi környezet operatív programból a városháza hőszigetelésére, ám a város vezetése végül úgy döntött, visszaadja a támogatást.</p>

Érsekújvár önkormányzati honlapján Klein Ottokár azzal indokolta ezt a döntését, hogy már a projekthez szükséges tervek készítésekor kiderült, jóval több pénzbe kerülne a tervezett beruházás. Miután kiírták a versenypályázatot, a győztes kivitelező vállalta, hogy húsz napon belül elvégzi a városi hivatal épületének hőszigetelését. A hivatal által megszólított szakértők szerint ilyen rövid idő alatt lehetetlen befejezni a munkát. A megannyi bonyodalmat követően döntött úgy a város vezetése, hogy a projekthez elkülönített 28 ezer euró önrészt inkább más célra fordítják. A városkasszában maradt összeget önkormányzati óvodák hőszigetelésére, a művészeti alapiskola költöztetésére, továbbá más városfejlesztési projektekre fordítja az önkormányzat.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?